Tgrt Haber

Galaxy S24 kullanıcıları hemen yükleyin! Büyük sorunu çözen güncelleme çıktı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: SamMobile
24 Şubat 2024 09:55 - Güncelleme : 24 Şubat 2024 09:55
Galaxy S24 kullanıcıları hemen yükleyin! Büyük sorunu çözen güncelleme çıktı

Samsung, Galaxy S24 serisi için yayınladığı ilk yazılım güncellemesi ile ekrandaki renk sorununu düzeltiyor ve çeşitli kamera iyileştirmeleri sunuyor. Kullanıcılar artık Avrupa'da da güncellemeyi alabilirler.

Samsung, Galaxy S24 serisi için ilk yazılım güncellemesini piyasaya sürdü. Ekrandaki renklerin donuk görünmesi sorununu düzelten ve çeşitli kamera iyileştirmeleri vaat eden güncelleme geçtiğimiz günlerde Güney Kore'de yayınlanmıştı. Artık Avrupa'daki kullanıcılar da yükleyebilirler.

GALAXY S24 EKRAN SORUNU TARİHE KARIŞTI

Samsung Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra satışa sunulduktan sonra ilk alanlar ekrandaki içeriklerin donuk göründüğünden ve canlılılığın yeterli olmadığından şikayet ediyorlardı.

Samsung telefonlarda standart olarak kullanıcının doğal ve canlı ekran renkleri arasında geçiş yapabilecekleri bir özellik bulunuyor ancak Galaxy S24 serisinin "canlı" ayarı kutudan çıktığı haliyle doğal ayar kadar donuk gözüktüğü iddia ediliyordu.

Güncellemenin ardından Galaxy S24 kullanıcıları ekran ayarlarına giderek canlı ekran profili için eklenen yeni "Canlılık" seçeneğini ayarlayarak ekranın ne kadar canlı olmasını istediklerini seçebilecekler.

Galaxy S24 kullanıcıları hemen yükleyin! Büyük sorunu çözen güncelleme çıktı - 1. Resim

KAMERA KALİTESİ DE İYİLEŞTİRİLDİ

Samsung ayrıca kamera deneyiminde de çok sayıda iyileştirme yaptı. Nesnenin arkasında parlak bir ışık kaynağı bulunan sahneleri çekerken görüntü kalitesi artık daha iyi ve iç mekanda çekim yaparken pozlama iyileştirildi.

Gece modunda çekilen resimlerin de artık daha iyi beyaz dengesine ve doygunluğa sahip olduğu, aynı zamanda yiyecek modundaki resimlerin renk güçlendirmesi sayesinde daha çekici göründüğü belirtiliyor.

Yüksek yakınlaştırma seviyelerinde artan metin netliği ve arkaya bakan kameralardan daha net videolar gibi bazı iyileştirmeler Galaxy S24 Ultra'ya özel çıktı. Samsung, Ultra modelde çekilen insan fotoğraflarındaki netliği ve ayrıntıları da geliştirdiğini belirtti.

Güncellemeyi Galaxy S24 serisi telefonunuza indirmek için Ayarlar uygulamasını açın, Yazılım güncelleme'yi seçin ve İndir ve yükle'ye dokunun.

Kaynak: SamMobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Orhan25 Şubat 2024 00:40

Bence motoru bizim deyilse gerek yok

Sonraki Haber Yükleniyor...