Tgrt Haber

Galaxy S24 Ultra'da can sıkan yeni sorun: Samsung'un başı dertten kurtulmuyor...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Notebookcheck
04 Şubat 2024 10:24 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 10:24
Galaxy S24 Ultra'da can sıkan yeni sorun: Samsung'un başı dertten kurtulmuyor...

Galaxy S24 Ultra, serinin en iyisi olsa da bu sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor. Son günlerde Reddit'de bazı kullanıcılar, can sıkan bir ekran sorunuyla karşı karşıya olduklarını bildirdi.

Samsung​'un en güçlü ve iddialı telefonu şu an güncel olarak Galaxy S24 Ultra​. Tanıtımı geçtiğimiz ay gerçekleşen, titanyum kasa ve üst düzey donanımlarla piyasaya çıkan bu telefon, her anlamda çok iddialı.

Fakat önceki Samsung telefonların da yaşadığı gibi Galaxy S24 Ultrada'da can sıkan bir sorun var. Üstelik bu sorunun S24 Ultra'da yaşanması da kullanıcıların güvenini bir kez daha sarsmış durumda.

GALAXY S24 ULTRA'NIN EKRANINDA YEŞİL ÇİZGİ ORTAYA ÇIKTI

Samsung cephesi uzun yıllardır aslında bu soruna aşina. Çünkü Galaxy S24 Ultra'dan S20 serisine kadar her modelde yeşil ekran sorunu ortaya çıkmıştı.

Ancak bunun S24 Ultra'da devam ediyor olması, şirket açısından çok kabul edilebilir bir durum değil. Peki tam olarak ne yaşanıyor?

Galaxy S24 Ultra'da can sıkan yeni sorun: Samsung'un başı dertten kurtulmuyor... - 1. Resim

Reddit formunda bazı kullanıcılar, Galaxy S24 Ultra'nın ekranında kendi kendine yeşil çizgiler oluştuğunu bildirdi. Bu, genellikle darbeye bağlı olmadan beliren yüksek ihtimalle yazılımsal bir vaka olarak bilinir. 

Kullanıcılar telefonu sıfırlamayı denese de sorun çözülmedi. Ayrıca Samsung konuya ilişkin bir açıklama yapmazken, muhtemelen yeni bir güncelleme ile bu sorun ortadan kalkacaktır.

Çünkü daha önceki örneklerinde de olduğu gibi Samsung, bu tür problemlerin sıklıkla yazılımsal bir hata olduğunu söylüyor ve yayınlanan güncellemeyle de bu sorunu çözüyor.

Kaynak: Notebookcheck
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...