Tgrt Haber

Samsung, Galaxy S24 Ultra'daki ekran sorununu kabul etti

01 Şubat 2024 11:19 - Güncelleme : 01 Şubat 2024 11:19
Samsung, Galaxy S24 Ultra'daki ekran sorununu kabul etti

Samsung Galaxy S24 serisinin en üst modeli olan Galaxy S24 Ultra'nın çıkışından sonra, kullanıcıların ekranla ilgili şikayetleri ortaya çıktı. Bazı kullanıcıların, ekranın renklerini donuk ve sönük gösterdiğini iddia etmesi üzerine şirketten açıklama da geldi.

Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Samsung​ Galaxy S24 serisi, genellikle kullanıcılardan olumlu tepkiler alsa da, telefonun tamamen kusursuz olmadığını gösteren bir takım bulgular ortaya çıktı.

Serideki en yüksek model olan Galaxy S24 Ultra'yı ilk inceleme fırsatına sahip olan bazı kullanıcılar, özellikle cihazın ekranıyla ilgili şikayetlerde bulunmaya başlamışlardı. Şikayetlerde Galaxy S24 Ultra'nın ekranının bazı durumlarda renkleri donuk ve sönük bir biçimde gösterdiği belirtilmişti.

Başlangıçta sorunun S24 Ultra'nın camından kaynaklandığı düşünülüyordu ancak iddiaya göre, telefonun ayarlarında bulunan 'Canlı' ve 'Doğal' ekran​ modları arasında geçiş yaparken, renk doygunluğunun değişmemesine neden olan bir yazılım hatasının bu duruma sebep olduğu bildirildi.

"DÜZELTME ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ"

Konuyla alakalı Samsung kanadından ilk açıklama da geldi. Forbes'in haberine göre teknoloji devi firma, bu problemi bildiren bir Galaxy S24 Ultra kullanıcısına canlı destek üzerinden yazdığı mesajda, geliştirici ekiplerinin şu anda bir çözüm üzerinde çalıştıkları bilgisini paylaştı.

Samsung, Galaxy S24 Ultra'daki ekran sorununu kabul etti - 1. Resim

Eğer sorun gerçekten telefonun yazılımından kaynaklıysa, ileriki günlerde yayınlanacak bir yazılım güncellemesiyle çözüleceği tahmin ediliyor. Söz konusu güncellemenin ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil.

GALAXY S24 ULTRA FİYATI

Galaxy S24 Ultra 256 GB, 512 GB ve 1 TB olmak üzere üç farklı dahili hafıza seçeneğine sahip. 31 Ocak itibarıyla resmi olarak satışa sunulan akıllı telefonun fiyat listesi şöyle:

  • Galaxy S24 Ultra 256 GB: 69 bin 999 TL
  • Galaxy S24 Ultra 512 GB: 73 bin 999 TL
  • Galaxy S24 Ultra 1 TB: 80 bin 999 TL

Kaynak: Forbes
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...