Tgrt Haber

Google, 'Android' satmaya başladı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: 9to5Google
20 Şubat 2024 10:07 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 10:07
Google, 'Android' satmaya başladı

Google, "The Bot" Android maskotunu içeren yeni bir Android figürü olan "Android Classic Collectible"ı 16 dolar karşılığında satışa sundu.

Google​, son birkaç aydır "The Bot" Android​ maskotunu kullanıyor ve şirket kısa süre önce kendi ticari mağazasında resmi bir Android figürü satmaya başladı. 

Google'ın ürün mağazası su şişesi, gömlek ve kalem gibi Google markalarının yer aldığı çeşitli ürünler sunuyor. Ayrıca şişeler ve kupalar, çıkartmalar, iğneler, çoraplar ve güneş gözlükleri gibi çok çeşitli Android ürünleri de bulunuyor. Ancak şimdi Google yeni bir Android figürü de başlattı.

GOOGLE, ANDROİD ROBOTU SATIYOR

"Android Classic Collectible" ismiyle listelenen figür, "The Bot"un 16 dolarlık vinil 3 inçlik figürü olarak listelendi. Google ürünü kısaca şöyle açıklıyor:

"Uzun zamandır beklenen Android koleksiyon heykelciğini tanıtmaktan büyük heyecan duyuyoruz! Bu bugdroid kişiliğiyle dolup taşıyor ve her masayı veya kitaplığı canlandıracağından emin olabilirsiniz."

Google, 'Android' satmaya başladı - 1. Resim

Hareketli kolları ve ayarlanabilir anteni bulunan figür, Google'ın geçen yıl tanıttığı yeni 3 boyutlu Android maskotuyla daha iyi uyum sağlıyor.

Öte yandan bu figürün Android'in resmi ürün serisine yeni eklenen tek şey olmadığını da belirtelim. Bir diğer yeni ekleme ise 28 dolar tutarındaki "Merhaba Android" yazılı siyah bir tişört oldu.

YOK SATTI

9to5Google'ın haberine göre, yalnızca ABD'de ve Kanada'da satışa sunulan Google'ın Android robotu satışa çıkmasının ardından kısa sürede tükendi. Stoklar düzenli aralıklarla yenileniyor.

Kaynak: 9to5Google
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...