Tgrt Haber

Google Chrome iPhone'da sürpriz özelliğe kavuştu: Android cihazlar için daha çok yol var!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: 9to5mac
01 Kasım 2023 12:20 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 12:22
Google Chrome iPhone'da sürpriz özelliğe kavuştu: Android cihazlar için daha çok yol var!

Google, iOS yüklü iPhone cihazlar için test ettiği özelliği nihayet yayına aldı. Artık kullanıcılar adres çubuğunu kolayca aşağı taşıyabilecek.

Google​, web sürümünün yanı sıra, Android ile iOS platformlarında Chrome’a ayrıcalıklı özellikler sunarak kullanıcı deneyimini geliştiriyor. 

Yakın zamanda iOS yüklü iPhone​ cihazlar için Chrome​ faydalı bir özelliğe kavuştu. Daha önce test edilen adres çubuğu taşıma işlevi, kademeler halinde tüm dünyada sunulmaya başlandı.

CHROME ADRES ÇUBUĞU İPHONE’DA AŞAĞI TAŞINABİLİYOR

Arama devi Google, iOS’ta Google Chrome’un adres çubuğunu ekranın üst kısmından alt kısmına taşıma seçeneğine resmi olarak kavuştuğunu duyurdu. Söz konusu değişiklik ilk başta beta sürümde ortaya çıkmıştı. Ancak şimdi testler tamamlandı ve resmi olarak kullanıcılara sunuluyor.

Sizler de Chrome uygulamasını iPhone’da kullanıyorsanız, adres çubuğunu ayarlardan aşağı alabilirsiniz.

Google Chrome iPhone'da sürpriz özelliğe kavuştu: Android cihazlar için daha çok yol var!

Bunun için yapmanız gerekenler oldukça basit; ayarlar​ menüsüne gidin. Buradan, “Görünüm” veya “Arama Çubuğu” seçeneklerini bulun ve “Adres Çubuğunu Aşağı Taşı” seçeneğini etkinleştirin. Bu işlemi tamamladığınızda, adres çubuğu otomatik olarak ekranın altına taşınacaktır.



Kaynak: 9to5mac

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...