Tgrt Haber

Google Fotoğraflar web sürümü güncellendi: İşte gelen özellikler

Editör: Okan Güleş / Kaynak: 9to5Google
22 Ağustos 2023 10:04 - Güncelleme : 22 Ağustos 2023 10:07
Google Fotoğraflar web sürümü güncellendi: İşte gelen özellikler

Mobil ve tabletler için sık sık güncellenen Google Fotoğraflar, web sürümünde de yeniden tasarlanan ‘yeni bir düzenleyici’ye kavuştu.

Google​, bünyesindeki tüm uygulamalarını yeni özellik ve tasarımsal değişikliklerle güncelliyor. Şirketin yüz milyonlarca kişi tarafından kullanılan Google Fotoğraflar​ uygulaması da en çok değişiklik yapılan uygulamalardan biri.

Hemen hemen her platformda yeni özelliklerle güncellenen Google Fotoğraflar, web sürümünde de yeni bir düzenleyiciye kavuştu.

GOOGLE FOTOĞRAFLAR’A YENİ DÜZENLEYİCİ GELDİ

Google Fotoğraflar, web sürümünde yeni bir düzenleyici yeniden tasarımını kullanıma sundu. Güncelleme sonrası değişen tasarımla, fotoğrafları daha kolay ve daha hızlı düzenlemek mümkün.

9to5Google’ın haberine göre, Fotoğraflar’daki Bağlamsal Öneriler sekmesi artık ilk olarak; Geliştir, Sıcak ve Soğuk seçenekleriyle yeniden belirdi.

Eğer Google One abonesiyseniz, Portre Işığı, Bulanıklık, Gökyüzü, Renk ve HDR seçeneklerini görebilirsiniz. Söz konusu özelliğin ilk olarak haziran ayında duyurulduğunu da belirtmekte fayda var.

Öte yandan en boy oranı için de bazı değişiklikler yapıldı. Tam ekran kırpma aracını seçmek yerine artık; Serbest, Orijinal, Kare, 16:9 (9:16), 5:4 (4:5), 4:3 (3:4) ve 3:2 (2:3) arasında seçim yapabilirsiniz.

 

Kaynak: 9to5Google

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...