Tgrt Haber

Google, ‘’Keşfet özet akışını’’ masaüstüne getiriyor: İlk görüntü geldi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
13 Ekim 2023 15:27 - Güncelleme : 13 Ekim 2023 15:29
Google, ‘’Keşfet özet akışını’’ masaüstüne getiriyor: İlk görüntü geldi

Arama deneyimini iyileştiren ve kullanıcıların haberlerle iç içe olmasını amaçlayan Google, bu kapsamda keşfet özet akışını masaüstünde test etmeye başladı.

Google​, arama​ motorunu yıllardır geliştiriyor. Son olarak yapay zekayı buna entegre etmesi de gelişimi açıkça ortaya koyuyor. Ancak bu kadarıyla sınırlı kalmayacak.

Yakında Google, hem kullanıcıyı hem de haber sitelerinin yararına bir değişikliğe gidecek. Arama devi, Google ana sayfasında mobildeki Keşfet özet akışını gösterecek.

KEŞFET AKIŞI ARTIK MASAÜSTÜNDE GÖRÜNTÜLENECEK

Google, masaüstü​ ana sayfasında şirketin geleneksel arama kutusunun yanında önerilen içerikleri gösteren bir "Keşfet Akışı" test ediyor ve ekran görüntülerinde haber başlıkları, hava durumu tahminleri, spor skorları ve üç şirket için hisse senedi bilgileri gösteriliyor.

Google, Keşfet’i ilk olarak 2018’de ABD’deki mobil​ cihazlardan başlayarak eklemiş, hikayesine de bu tarihte başlamıştı. Şimdi ise benzer durum masaüstü versiyonda görülecek.

Google, ‘’Keşfet özet akışını’’ masaüstüne getiriyor: İlk görüntü geldi

Google sözcüsü verdiği bir demeçte masaüstü için Keşfet akışının geleceğini doğruladı. Öyle ki yukarıdaki ekran görüntüsünde de bunu görmek mümkün.

Şu anda Hindistan’da test edilen bu yenilik, ilerleyen günlerde global çapta da genişleyecektir.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...