Tgrt Haber

Google, oturum açma sayfasında tasarım değişikliğine gidiyor! Görünüm sil baştan olacak

Editör: Okan Güleş / Kaynak: 9to5google
10 Şubat 2024 15:17 - Güncelleme : 10 Şubat 2024 15:17
Google, oturum açma sayfasında tasarım değişikliğine gidiyor! Görünüm sil baştan olacak

Uzun zamandır oturum açma sayfasına müdahele etmeyen Google, tasarım değişikliğine hazırlanıyor. 2024'te yeni görünümüyle kullanılabilecek.

Google​, Gmail ve birçok hizmetine webden giren kullanıcılar için oturum açma sayfasını yenileyeceğini duyurdu.

Birkaç yıldır aynı tasarımla oturum açılmasına izin veren teknoloji devi, 2024​'te bu menüyü daha modern bir görünüme geçirecek.

OTURUM AÇMA SAYFASI YENİ GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

Geçtiğimiz haftadan bu yana kullanıcılar hesaplarına oturum açmaya çalıştığında, sayfanın yeniden tasarlanan bir görünümle değiştirileceği bilgisine yer veriliyor.

Mevcut oturum açma sayfasında ortaya çıkan bu uyarıda binlerce kişi; yeniden tasasrım hakkında bilgi veren mesajla karşı karşıya kaldıklarını bildirdi.

Google, oturum açma sayfasında tasarım değişikliğine gidiyor! Görünüm sil baştan olacak - 1. Resim

Bununla Google, şimdilik yeni oturum açma sayfası yeniden tasarımının neleri içereceği konusunda herhangi bir ayrıntı sunmadı. Ancak kaynakların bazı tahminleri elbette var.

Son yıllarda diğer uygulamalarda yapılan değişiklikleri göz önünde aldığımızda Google, oturum açma sayfasını da muhtemelen çok daha modern, Material You tasarımına güncelleyecektir. Ancak şu an için net bir görüntü veya bilgi verilmediğini de belirtmekte fayda var.

Kaynak: 9to5google
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...