Tgrt Haber

GTA 6'da kendisini gören Joker'den zehir zemberek sözler... 'Benim benzerliğimi, hayatımı aldınız'

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
10 Aralık 2023 11:36 - Güncelleme : 10 Aralık 2023 11:39
GTA 6'da kendisini gören Joker'den zehir zemberek sözler... 'Benim benzerliğimi, hayatımı aldınız'

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan GTA 6 fragmanı, kısa sürede 100 milyon üzerinde izlenmeyi aştı. Bununla birlikte oyunda gerçek hayattan karakterler yer alırken, Florida'nın ünlü palyaçosuna da yer verildi. Ancak bu 'Joker' olarak bilinen Lawrence Sullivan tarafından pek hoş karşılanmadı.

Aylardır sızıntı ve iddialarından söz ettiren GTA 6​ için ilk fragman geçtiğimiz hafta geldi. Oyunun sadece fragmanı bile YouTube platformunda kısa sürede 100 milyon izlenmeyi aşarken, yüksek grafikleri ve gerçek hayattan yapılan alıntılar da dikkatlerden kaçmadı.

Daha önce yurt dışında viral olmuş pek çok olaya yer veren Rockstar Games, Florida'nın ünlü Jokerini'de oyuna ekledi. Ancak bu, oyunda kendisini gören Lawrence Sullivan isimli fenomenin çok hoşuna gitmedi.

ROCKSTAR GAMES'TEN 2 MİLYON DOLAR TALEP EDİLİYOR

Kendisini oyunda gören ve herhangi bir izin alınmadığını söyleyen  Lawrence Sullivan isimli 'Joker', GTA 6'da yer almasının ardından sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. 

Sullivan, geçtiğimiz Salı günü oyundaki karakterin kendisinden esinlendiğini ve bu konuda RockStar ile konuşmayı planladığını aktardı. Ancak bunun bir suçlama mı yoksa iş birliği mi olacağı şimdilik bilinmiyor. Yine de kendisinin oyunda kullanıldığını iddia eden Joker'in her şekilde RockStar'dan 2 milyon dolar talep etmesi bekleniyor. 

Öte yandan Sullivan, oyunda kensini görmesinin ardından; "Florida Joker'i bunun peşini bırakmayacak. Siz benim benzerliğimi aldınız, hayatımı aldınız." ifadelerini kullandı. Bu duruma karşılık tarafların nasıl bir sonuca varacağı da merak konusu. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...