Tgrt Haber

GTA 6’nın heyecanlandıran fragmanı Minecraft oyununda yeniden oluşturuldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Gamerant
11 Aralık 2023 09:55 - Güncelleme : 11 Aralık 2023 09:57

Bir Minecraft oyuncusu, geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı yayınlanan GTA 6’yı yeniden oluşturdu. O anlar sosyal medyada büyük ilgi topladı.

RockStar Games​, geçtiğimiz GTA 6’nın ilk fragmanını yayınladı. Kısa sürede büyük ilgi toplayan oyunun fragmanı 100 milyon izlenmeyi aştı. 

Viral olan GTA 6​ bu kez de popüler Minecraft​ oyunununa konuk oldu. Başarılı bir Minecraft oyuncusu, GTA 6’yı yeniden oluşturdu.

GTA 6’NIN MİNECRAFT’TA OLUŞTURULAN GÖRÜNTÜSÜ BÜYÜK İLGİ TOPLADI

Fransız Minecraft oyuncusu ve YouTuber EvilGame, üzerinde çalıştığı Grand Theft Auto 6 fragmanının yeniden yapımının bir klibini Instagram hesabından paylaştı. Halen fragmanın tamamının yapım sürecinde olduğunu ve henüz yayın planı olmadığını söyleyen yayıncının, fragmanı Vice City’ye benzer görsellerle uyarlaması da dikkatlerden kaçmadı.

Paylaşılan videoda Lucia’nın hapishaneden çıkışı, bölgede yaşayan filamingolar, ve Vice City’nin gün batımını gösterdiği sahnelere yer verildi.

RockStar Games’in yeni oyunu GTA 6’nın, resmi olarak 2025 yılında çıkması bekleniyor.

Kaynak: Gamerant
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...