Tgrt Haber

GTA oyunları Netflix'e geldi: GTA Trilogy Mobile ücretsiz nasıl yüklenir?

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Touch Arcade
14 Aralık 2023 19:59 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 20:00
GTA oyunları Netflix'e geldi: GTA Trilogy Mobile ücretsiz nasıl yüklenir?

GTA: Vice City, GTA: San Andreas ve GTA: III oyunları mobile resmen çıktı. Netflix kullanıcıları oyunlara ücretsiz bir şekilde erişebiliyor.

Uzun süren erteleme sürecinden sonra, Rockstar Games'in klasik üçlemesi mobil cihazlara geldi. Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, iOS​ ve Android platformlarında Netflix Games üzerinden ve ayrı olarak 19.99 dolar karşılığında kullanıcılarla buluşuyor.

GTA OYUNLARI NETFLIX İÇİN ÇIKTI

Oyunlar başlangıçta konsol ve PC'de sıkıntılı bir çıkış yapmıştı, ancak sonraki düzeltmelerle birlikte birçok platformda düzeltilmiş durumda. Geçen ay bu üçlü Netflix Games özel içerikleri olarak duyurulmuştu, ancak şu anda kullanıcılar ayrı olarak da satın alabiliyorlar.

Orijinal oyunlar (Definitive olmayanlar) hala mobil platformlarda mevcut durumda ve kaldırılmış değiller. Bu arada yeniden yapım sürümlerinin mobildeki çıkışı, özellikle Netflix Games için büyük bir başarı olarak kabul ediliyor.

GTA oyunları Netflix'e geldi: GTA Trilogy Mobile ücretsiz nasıl yüklenir?

Eğer aktif bir Netflix aboneliğiniz varsa, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition'ı Netflix üzerinden edinebilirsiniz. Ayrıca, her bir oyunu 19.99 dolar (yaklaşık 580 TL) karşılığında ayrı olarak satın almak da mümkün. İndirimli bir paket içinde orijinal sürümler de iOS platformunda kullanıcılarla buluşuyor.

GTA TRILOGY MOBILE NETFLİX NASIL KULLANILIR?

GTA: III, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas'ı Netflix uygulaması üzerinden edinebileceğiniz gibi, Google Play Store ve Apple App Store'dan da yükleyebilirsiniz.

Oyunu ilk defa açtıktan sonra, yaklaşık 6 GB'lık bir ek dosya indirmeniz isteniyor. Ardından Netflix hesabınızla oyunda oturum açtıktan sonra ücretsiz bir şekilde erişebiliyorsunuz.

Kaynak: Touch Arcade
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...