Tgrt Haber

Güraltın Yazılım dünyanın en prestijli teknoloji etkinliğinde

16 Kasım 2023 15:35 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 15:57
Güraltın Yazılım dünyanın en prestijli teknoloji etkinliğinde

Dünyanın en prestijli teknoloji ve inovasyon etkinliği Web Summit 2023, Portekiz’in Lizbon kentinde başladı. Etkinlikte Türkiye’nin pavilyonu, DEİK Dijital Teknolojiler İş Konseyi öncülüğünde kuruldu. İş insanı Umut Önder Altıntaş’ın kurucusu olduğu Güraltın Yazılım da etkinlikteki sponsorluğunu üstlenerek DEİK’e destek verdi.

Altıntaş Holding’in de kurucusu olan Ankaralı iş insanı ve girişimci Umut Önder Altıntaş; lojistik, ticaret, gıda, iletişim, sigorta, gayrimenkul ve inşaat gibi farklı alanların yanında yazılım sektörüne de yatırım yaparak Güraltın Yazılım’ı kurmuştu. Altıntaş Holding’in iştiraki olan Güraltın Yazılım, önemli bir sponsorluğa imza attı. Yeni nesil teknoloji üreten firma, Web Summit 2023 etkinliğinde DEİK Dijital Teknolojiler İş Konseyi’nin sponsorluğunu üstlendi.

Güraltın Yazılım dünyanın en prestijli teknoloji etkinliğinde

GÜRALTIN YAZILIM’IN DESTEĞİYLE WEB SUMMIT’TE

Portekiz’in Lizbon​ kentinde bulunan Altice Arena’da düzenlenen, dünyanın en prestijli teknoloji ve inovasyon etkinliği Web Summit 2023, 13 Kasım’da başladı. Dünyanın dört bir yanından en büyük teknoloji ve yazılım firmalarının yer aldığı, 16 Kasım’a kadar devam edecek etkinlikte Türkiye’nin pavilyonu, DEİK Dijital Teknolojiler İş Konseyi öncülüğünde kuruldu. DEİK’in bu prestijli etkinlikte yer almasını sağlayan sponsor firmalardan biri de Güraltın Yazılım oldu.

160’I AŞKIN ÜLKEDEN 70 BİNDEN FAZLA KATILIMCI

160’ı aşkın ülkeden 70 binin üzerinde katılımcı, 900’den fazla yatırımcı, 2 bin 600’ün üzerinde girişimci, 800 konuşmacı ve 2 binden fazla medya mensubunu bir araya getiren dev etkinliğe Güraltın Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Umut Önder Altıntaş da katıldı. Altıntaş, Türk firmalarına uluslararası alanda tanıtım yapma ve iş birlikleri kurma fırsatı sunan etkinlikte Güraltın Yazılım olarak yer almaktan heyecan duyduklarını dile getirdi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...