Tgrt Haber

Harry Potter evreninde geçiyor: Hogwarts Legacy'den '500 binlik' Steam başlangıcı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2023 15:00 - Güncelleme : 09 Şubat 2023 15:11
Harry Potter evreninde geçiyor: Hogwarts Legacy'den '500 binlik' Steam başlangıcı!

Henüz üç gün önceden erken erişime açılan, Harry Poter evreninde geçen yeni aksiyon oyunu Hogwarts Legacy, Steam'da

Harry Potter​ evreninde geçen yeni aksiyon-rol yapma oyunu  Hogwarts Legacy, henüz erken erişim aşamasında rekora koşuyor.

Üç gün önce erken erişime açılan oyun, ilk rekorunu Twitch​ üzerinde kırdı. Rapora göre Hogwarts Legacy, Cyberpunk 1'nin önceki 3,2077 milyon izleyici rekorunu kırarak, yaklaşık 1,15 milyon izleyiciyle tek oyunculu oyunlar tarafından kaydedilen en yüksek Twitch izleyici rekorunu kaydetti. Şimdi ise bir rekor da Steam'de gelmek üzere.

STEAM'DA ÜÇ GÜNDE 500 BİN KULLANICI

Harry Potter ve RPG hayranlarının merakla çıkış yapmasını beklediği Hogwarts Legacy, 8 Şubat Çarşamba günü Steam'de anlık olarak 488,727 oyuncuya ulaştığı bildirildi. 10 Şubat'taki lansmanı sonrası ise oyuncu sayısında bir patlama yaşanması bekleniyor.

Harry Potter evreninde geçiyor: Hogwarts Legacy'den '500 binlik' Steam başlangıcı!

Öte yandan yeni aksiyon oyunu, 10 Şubat'a kadar resmi olarak piyasaya sürülmeyecek, fakat deluxe sürüm için fazladan ödeme yapan oyuncular, 7 Şubat'ta 72 saate kadar erken oynama imkanına sahip olacak.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...