Tgrt Haber

Henüz tanıtılmayan Galaxy S24 Ultra, gerçek görüntüsüyle sızdırıldı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Ice Universe
24 Kasım 2023 14:25 - Güncelleme : 24 Kasım 2023 14:29
Henüz tanıtılmayan Galaxy S24 Ultra, gerçek görüntüsüyle sızdırıldı

Samsung'un önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği yeni akıllı telefonu Galaxy S24 Ultra, resmiyet kazanmadan gerçek görünütleriyle sızdırıldı.

iPhone 15​'in piyasaya sürülmesi mobil pazarda ses getirilirken Android cephesinden de cevap gelmeye başladı. Red Magic 9 Pro, Honor 100 ve daha birçok yeni akıllı telefonun tanıtımı gerçekleşirken, Samsung​ da asıl kozlarını önümüzdeki ay oynayacak.

Şirketin aylardır üzerine çalıştığı Galaxy S24​ serisi, 2024'ün ilk ayı olan Ocak'ta tanıtılacak. Tanıtım tarihine az bir süre kalırken güvenilir kaynaklar, Galaxy S24 Ultra​ olduğu iddia edilen telefonun gerçek görüntüsünü paylaştı. Cihazın tasarımı ve kamera gibi önemli detayları da bu görüntüde netlik kazanmış oldu.

GALAXY S24 ULTRA İÇİN PERDE ARALANDI

Serinin en üst düzey modeli olacak Galaxy S24 Ultra, güvenilir kaynaklardan Ice Universe tarafından gerçek görüntüsüyle paylaşıldı.

Telefonda temel değişiklerden biri düz ekranı kullanıyor olması. Ayrıca titanyum malzemeden yapılan titanyum çerçeve de göze çarpan bir başka yenilik. Bunun dışında S24 Ultra'nın  arkasında 4 kamera ve 1 flaş yer alacak.

Henüz tanıtılmayan Galaxy S24 Ultra, gerçek görüntüsüyle sızdırıldı

Galaxy S24 serisi, Snapdragon 8 Gen 3​ işlemci ile donatılacak ve diğer modellerde olduğu gibi Ocak 2024'te piyasaya sürülecek. 

Kaynak: Ice Universe

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...