Tgrt Haber

Huawei Band 8 akıllı bileklik tanıtıldı: 14 gün pil ömrü ve çok iddialı fiyat!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Gizmochina
17 Nisan 2023 13:30 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 13:46
Huawei Band 8, şık tasarımı ve uygun fiyatıyla piyasaya sürüldü.

Huawei, Çin'de düzenlediği lansmanda yeni akıllı bilekliği Huawei Band 8'i tanıttı. Şık tasarımına ek olarak bu ürün, fiyatıyla da rakiplerine gözdağı veriyor.

Huawei Band 8, şık tasarımı ve uygun fiyatıyla piyasaya sürüldü.

Huawei​, Çin​'de düzenlediği lansmanda yeni ürünlerini sergiledi. Dizüstü bilgisayarlara ek olarak şirketin bütçe dostu akıllı bileklik de bu etkinlikte sahne aldı. Huawei Band8/NFC, cazip özellikler, şık tasarım ve iddialı özelliklerle tanıtıldı. Peki neler sunuyor.

HUAWEİ'DEN AKILLI SAATLERİ ARATMAYAN BİLEKLİK

Huawei'nin şimdiye kadarki en hafif ve en ince geniş ekranlı bilekliği olarak karşımıza çıkan Huawei Band 8, Magic Night Black, Sakura Powder ve Emerald Green renk seçeneklerine sahip. 26 Nisan'da Çin'de satışına başlanacak bu bilekliğin özelliklerine gelin yakından göz atalım.

UZUN PİL ÖMRÜ, İDDİALI ÖZELLİKLER

14 gram ağırlıkta olan  Huawei Band 8, 8,9 mm inceliğe sahip. Tam ekran tasarımını benimseyen akıllı bileklik, 1,47 inç geniş ekranla donatıldı ve 4 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Teknik özellik açısından Band 8, otomatik kan oksijen tespiti, kadın sağlığı yönetimi, tüm gün stres izleme ve diğer sağlık izleme işlevlerini destekliyor. En önemlisi  HUAWEI TruSleep 3.0 uyku izleme algoritması da cihazı öne çıkaran özelliklerinden biri.

Huawei Band 8 akıllı bileklik tanıtıldı: 14 gün pil ömrü ve çok iddialı fiyat!

HUAWEI Band 8, benzersiz patentli tasarımı benimseyen ve tek bir basışla demonte edilebilen, itmeli tip hızlı çıkarma kayışına sahip iken; bileklik ayrıca AOD ekran dışı gösterge kadranını, HUAWEI TruSeen 5.0 sağlık yönetimini ve HUAWEI TruSrort5.0'ı da destekliyor.

Futbol, e-spor ve kafes tenisi modlarıyla beraber Band 8'in 100 spor modu desteğine sahip olduğunu da belirtmekte fayda var.

14 GÜNE KADAR PİL ÖMRÜ

Pil tarafında da Band 8 oldukça tatmin edici. 45 dakikada tam şar olabilen akıllı bileklik, normal kullanımda 9 gün, güç tasarrufu açık iken ise 14 güne kadar pil ömrü sunuyor.

PEKİ FİYATI NE KADAR

Huawei Band 8 fiyatı şu an için Çin pazarına göre belirlendi. İlk olarak Çin'de satışa sunulacak Band 8'in 40 dolarlık bir fiyatı bulunuyor. TL'ye vurduğumuzda ise bu 780 lira civarlarına geliyor. Ancak bunun vergisiz fiyat olduğunu da belirtmekte fayda var.

 

 

Kaynak: Gizmochina
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...