Tgrt Haber

Huawei Watch GT 3 Pro serisi tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

28 Nisan 2022 17:04 - Güncelleme : 28 Nisan 2022 17:09
Huawei Watch GT 3 Pro serisi tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Huawei, Çin’de düzenlediği etkinlikte yeni ürünlerini tanıttı. Firma, giyilebilir teknolojide devrim yapacak Huawei Watch GT 3 Pro serisini de piyasaya sürdü. İşte özellikleri ve fiyatı…

Huawei, Çin’de yeni bir lansman düzenleyerek pek çok ürününü tanıttı. Firma, giyilebilir teknoloji kategorisinde iddialı iki önemli akıllı saatini de piyasaya sürdü. Huawei WATCH GT 3Pro Titanium Edition ve Huawei WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition tanıtıldı.

Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Edition, 466x466 piksel çözünürlüğe sahip 1.43 inç AMOLED ekran ile geliyor. Kelebek tokalı tasarıma benzeyen akıllı saat, oldukça havalı bir görünüme sahip.

HUAWEI WATCH GT 3 PRO SERİSİ ÖZELLİKLERİ

Huawei GT 3 Pro Ceramic Edition ise, isminden de anlaşıldığı üzere seramik gövde, safir cam ayna ve 466x466 piksel çözünürlüğe sahip 1.32 inç AMOLED ekran ile geliyor. Her iki saat EKG sensörü ile donatılıyor. Bunun yanı sıra Huawei, yeni akıllı saatleri için 30 metre derinliğe kadar su geçirmez özellikte olduğunu vaat ediyor.

Huawei Watch GT 3 Pro serisi tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Spor modları açısından Huawei Watch GT 3 Pro serisi, 100 çoklu spor modunu destekliyor. Bunlar; Golf, açık hava koşusu, kapalı alanda koşu, kayak snowboard ve akla gelen daha birçok spor dalını içeriyor.

GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS uydu modlarına sahip GT3 Pro serisi, kaybolduğunuz zaman iz dönüş işlevini açıp, daha sonra navigasyon yoluyla talimat vererek tekrardan yola geri döndürme yeteneklerine sahip.

Huawei Watch GT 3 Pro serisi tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Sağlık tespiti açısından Huawei’nin yeni akıllı saatleri, otomatik kan oksijen doygunluğu izleme, kadın fizyolojik döngüsü 2.0, yüksek kalp atış hızı atriyal fibrilasyon taraması, EGK ve EKG çekim analizlerine sahip.

Pil tarafında ise Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Edition'ın tipik pil ömrü 14 güne ulaşabilirken, GT3 Pro Ceramic Edition'ın ise 7 güne ulaşıyor. Kablosuz şarj ile desteklenen saatler, 10 dakikada yüzde 25 şarj oluyor.

Huawei Watch GT 3 Pro serisi tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Çinli firmanın iddialı özelliklere sahip yeni akıllı saatlerinde; müzik çalma, uzaktan kumandalı fotoğrafçılık, bilgi hatırlatıcıları, hava durumu, çalar saat, kronometre, zamanlayıcı, el feneri, cep telefonu araması, NFC ulaşım kartı/elektronik banka kartı/erişim kontrol kartı gibi özelliklerin yer aldığını da belirtmekte fayda var.

Huawei Watch GT 3 Pro serisi tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

HUAWEI GT 3 PRO SERİSİ FİYAT

Fiyata gelirsek Huawei’nin yeni akıllı saatleri oldukça yüksek bir maliyete sahip. Huawei WATCH GT 3 Pro titanyum metal versiyonunun fiyatı 376 dolar olarak belirlenirken, WATCH GT 3 Pro seramik versiyonunun fiyatı ise 451 dolar olarak belirlendi.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...