Tgrt Haber

Instagram CEO’su Adam Mosseri, Threads için yeni özelliğin müjdesini verdi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
30 Temmuz 2023 14:17 - Güncelleme : 30 Temmuz 2023 14:19
Instagram CEO’su Adam Mosseri, Threads için yeni özelliğin müjdesini verdi

Son zamanların popüler uygulaması Threads, yeni özelliklerle kavuşuyor. Instagram CEO’su Adam Mosseri müjdeyi verdi.

Meta​, Instagram​ ile sürdürdüğü başarıyı Threads​ uygulamasında da devam ettirmek istiyor.

Geçtiğimiz haftalarda çıkış yapan Twitter rakibi uygulama, kısa sürede 100 milyon kullanıcıyı geçti.  Yavaş yavaş eksiklikleri de giderilen Threads için bir uygulamanın daha müjdesi verildi.

THREADS, DM ÖZELLİĞİNE KAVUŞACAK

Instagram CEO’su Adam Mosseri’ye göre, servisin “DM” yani “direkt mesaj” eksiği de kapatılacak eksikler arasında yer alıyor. Bunun ne zaman olacağı bilinmiyor ancak Mosseri çıkışın hemen olacağına işaret etmiyor.

Şu an direkt mesaj için Instagram’ı kullanmak gerekiyor. Uygulama bundan önce çok ses getiren bir açıklama ile gündeme gelmişti. Geçtiğimiz hafta bir açıklama yapan Meta CEO’su Mark Zuckerberg​, Instagram merkezli yeni uygulamaları Threads’in Meta’nın 1 milyar kullanıcıya sahip bir sonraki sosyal ağı olabileceğini düşündüğünü belirtmişti.

Öte yandan LOG’un aktardığına göre, Zuckerberg, Twitter rakibi ya da benzeri yeni uygulaması ile 100 milyon kullanıcıya en çabuk ulaşan isim olmuştu ancak daha sonra Threads’in kullanımı ve büyümesi yavaşladı hatta neredeyse durdu.

Son olarak Threads’e hali hazırda gelen kişilerin büyük bölümü de uygulamayı / servisi artık kullanmıyor. Bu konuda konuşan Zuckerberg, “Bir platforma 100 milyondan fazla insan kaydolmuşsa, ideal olarak hepsinin ya da en azından yarısının platformda kalması harika olurdu. Ancak biz henüz o noktada değiliz.” dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...