Tgrt Haber

Twitter'a bu kez meydan okudu: Threads, çok beklenen özelliğe kavuştu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: androidpolice
27 Temmuz 2023 14:42 - Güncelleme : 27 Temmuz 2023 14:47
Twitter'a bu kez meydan okudu: Threads, çok beklenen özelliğe kavuştu

Instagram’ın yeni mikroblog platformu Threads için çok beklenen özellik kullanıma sunulmaya başlandı. Twitter’ın işi artık daha da zorlaştı.

Instagram’ın, Twitter’a meydan okuyan uygulaması Threads​, adını kısa sürede tüm dünyaya duyurdu. Her ne kadar başlangıçtaki kadar ilgi olmasa da, uygulamanın güncellenmesi ve özelliklere kavuşmasıyla kullanıcı sayılarında yükseliş devam edecek.

Bununla birlikte Meta​, Threads için kullanıcıların istediği yeni özellikleri eklemeye başladı. Çeviri​ özelliğinin yanı sıra, merakla beklenen kronolojik sıralamada Android ve iOS için kullanıma sunuldu.

ARTIK TAKİP ETTİKLERİNİZİ DE GÖREBİLECEKSİNİZ

Threads’in en büyük sorunlarından biri, kullanıcıların karmaşık olarak farklı hesapları da görüyor olması idi. Ancak Meta, bu işe el attı ve Twitter’ın sahip olduğu kronolojik sıralamayı Threads için de getirdi.

Takip Edilenler sekmesinin eklenmesi ile Threads’in giderek daha fazla Twitter’a benzediğini söyleyebiliriz. Ana sayfada yer alan Senin İçin sekmesinde ise karmaşık hesapların da paylaşımlarını görebilirsiniz.

Twitter'a bu kez meydan okudu: Threads, çok beklenen özelliğe kavuştu

Şu anda geniş çaplı olarak sunulan yeni Takip Edilenler sayfası, hem Android hem de iOS’ta bazı kullanıcılar için aktif edildi. Erişmek için sadece Threads uygulamasının alt menüsünde yer alan ana sayfa düğmesine dokunmak yeterli olacaktır. Son olarak güncellemenin sunucu tabanlı olarak yayınlandığını da bilmekte fayda var, bu nedenle hesaplara göre yeni özelliğin gelme sürecinde değişiklikler görülebilir.

Kaynak: Androidpolice
Derleme: tgrthaber.com.tr – Okan Güleş

 

 

Kaynak: androidpolice

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...