Tgrt Haber

Instagram CEO'sundan, iPad uygulaması için dikkat çeken yorum: ''Önceliğimiz değil''

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Instagram
07 Ekim 2023 11:35 - Güncelleme : 07 Ekim 2023 11:39
Instagram CEO'sundan, iPad uygulaması için dikkat çeken yorum: ''Önceliğimiz değil''

Tüm platformlarda kullanılan Instagram'ın, iPad sürümünün ne zaman çıkacağı epey merak konusuydu. Instagram CEO'su bu sorulara dikkat çeken bir cevap verdi.

Instagram​, halihazırda pek çok işletim sisteminde destekleniyor. Gerek mobil, gerek web sitesi üzerinden kullanıcılar uygulamaya giriş yapabilir. Bunun yanında Instagram'ın iPad​ için desteklenmemesi de uzun zamandır tepki topluyordu.

Konuya ilişkin Instagram CEO​'su açıklamalarda bulunurken, uygulamaya öncelik vermemeleri ise bir kez daha eleştirilerin odağında oldu.

''ŞU ANDA BUNUN ÜZERİNE ÇALIŞILMIYOR''

Kullanıcılarla içli dışlı olan ve sosyal medya üzerinden gelişmeleri paylaşan Adam Mosseri​, iPad uygulamasının ne zaman geleceğine ilişkin soruya dikkat çeken bir cevap verdi.

Mosseri, şu anda bunun üzerine çalışılmadığını söylerken, daha önemli başka şeylerin olduğuna dikkat çekti. Yani iPad uygulamasını geliştirmekten önce mevcut uygulamaya gelecek özellikler ön planda.

Ancak Mosseri'nin çok da haksız olduğu söylenemez. Çünkü Android tabletler ile kıyaslandığında iPad'in kullanıcı kitlesi daha düşük tabana sahip. Bu nedenle Instagram'ın özel bir uygulama geliştirmek için iPad'e harcayacak zamanı olmayabilir.

Instagram CEO'sundan, iPad uygulaması için dikkat çeken yorum: ''Önceliğimiz değil''

Öyle ki IDC'ye göre Apple, 2023'ün ikinci çeyreğinde 42 milyondan fazla iPhone sattı. Aynı dönemde Apple 10 milyon iPad sattı. Yani düşünün ki iPad kullanıcı kitlesi iPhone'un yarısından bile az.

Kaynak: Instagram

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...