Tgrt Haber

Instagram'dan tartışma yaratacak özellik! Paylaşımlarınız engellenebilir

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
20 Aralık 2022 23:55 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 00:04
Instagram'dan tartışma yaratacak özellik! Paylaşımlarınız engellenebilir

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından Instagram'ın yeni güncellemesi herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni güncellemeyle Instagram, kişinin gönderileri engellendiğinde bildirim atacak. 

Instagram​ kurucusu ve CEO'su Adam Mosseri​, sosyal medya plartformuna önümüzdeki günlerde gelecek olan yeni özelliği duyurdu. 

Instagram'da shadow ban isimli bir uygulama bulunuyor. Bu filtreye takılan içerik üreticilerinin gönderileri akışta veya keşfet kısmında gösterilmiyor. 

BİLDİRİM GİDECEK 

Yeni özelliklerle birlikte, Instagram, gönderilerin diğer kullanıcılara gösterilmediğine dair kişiye uyarı verecek. Bundan böyle, içerik üreticileri akış veya keşfette engellediğinde bunu bilecek. Gönderilerin neden engellendiğini de açıklayan Mosseri, bunun Instagram'da belirtilen topluluk kurallarıyla ilgili olduğunu söyledi. Bu kurallara uyulmadığı takdirde kişiler, sistem tarafından engellenecek

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...