Tgrt Haber

İnternet tarayıcısı Opera, para dağıtacak

25 Ocak 2024 11:39 - Güncelleme : 25 Ocak 2024 11:39
İnternet tarayıcısı Opera, para dağıtacak

Opera, İzlanda'daki bir ıssız adada bir hafta geçirmeyi başaran bir kişiye 10 bin dolar ödül verecek.

Norveçli internet tarayıcısı Opera​, şu anda yüzde 3'ün altında olan internet tarayıcısı pazarındaki payını artırmayı amaçlayan bir reklam kampanyası başlattı. Katılımcılar, İzlanda'da bulunan Bjarnaray adasında bir hafta boyunca gözlerden uzak yaşayıp, "internette dolaşmakla" görevlendirilecek.

Bjarnaray, Atlantik Okyanusu'nda İzlanda kıyılarının açıklarında bulunan küçük bir ıssız ada olarak biliniyor. Adanın alanı sadece 32 hektar olup, bölgede tek bir konut binası bulunuyor. Ayrıca buranın, kuş yetiştirme mevsiminde helikopterle gelen fotoğrafçıları geçici olarak barındıran bir "av köşkü" olduğuna inanılıyor.

Opera, tarayıcının yeni "Sekme Adaları" özelliğine atıfta bulunmak amacıyla bu kampanyayı başlattı. Sekme Adaları, sekmeleri gruplamanıza ve grupladığınız sekmeleri renk kodlarıyla belirlemenize olanak tanıyor, ki bu özellik, düzinelerce veya yüzlerce sekmeyle çalışanlar için kullanışlılık sağlayacak.

BÜYÜK ÖDÜL 10 BİN DOLAR

İzlanda'nın neredeyse ıssız bir adasında "internette dolaşarak" bir hafta geçirmek isteyen herkes Opera'nın web sitesinden yarışmaya başvurabilecek. Şanslı kazanan 10 bin dolar, İzlanda'nın başkenti Reykjavik'e gidiş-dönüş bileti ve Bjarnarey adasındaki tenha bir eve ücretsiz ulaşım kazanacak. Ek olarak, yanında bir kişiyi daha götürebilecek.

Bununla birlikte, kazanan için özel bir gereklilik de yok. Şirket, kazananı "verdiği yanıta göre" ve Opera ekibiyle yapılan röportajın sonuçlarına göre seçecek. Yarışma 25 Şubat'ta sona erecek ve Opera, sonuçları dört gün sonra sosyal ağ platformu X'te açıklayacak.

Kaynak: Opera
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...