Tgrt Haber

İnternetten iPhone 15 sipariş etti, hayatının şokunu yaşadı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Android Authority
14 Kasım 2023 13:23 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 13:24
İnternetten iPhone 15 sipariş etti, hayatının şokunu yaşadı

İngiltere'de bir vatandaş internetten iPhone 15 Pro Max sipariş etti. Ancak teslim edilen kutudan iPhone yerine çok farklı bir ürün çıktı.

İnternetten bir ürün sipariş verdikten sonra ya sahtesinin ya da beklenmedik bir şeyin teslim edildiği talihsiz olaylar, nerede olursa olsun herkesin başına gelebiliyor. Bunun son örneği de İngiltere'de yaşandı.

İngiltere'de ikamet eden bir vatandaş, Apple​'ın eylül ayında satışa sunduğu iPhone 15 Pro Maxmodelini doğrudan şirketin online mağazasından satın aldı, fakat gelen ürünün beklediği telefonla uzaktan yakından alakası yoktu.

IPHONE 15 GÖRÜNÜMLÜ ANDROID TELEFON​ ÇIKTI

Yaşadığı olayı Reddit​'te anlatan "theEdmar" rumuzlu talihsiz adam, kutuyu ilk açtığında ters giden bir şeyler olduğunu hemen anladığını yazdı. Telefona ekran koruyucu takılmış halde geldiğini belirten kullanıcı, ilk başta "acaba iade edilmiş bir ürünü mü gönderdiler?" diye düşündüğünü söyledi (iPhone'lar normalde ekran koruyucuyla gelmiyor).

Telefonu başlattığında fark ettiği bir başka durum, ekranın aydınlatmasıydı. iPhone 15 Pro Max'te OLED panel teknolojisi kullanılıyor fakat theEdmar'ın anlattığına göre, gelen telefonun ekranına bakıldığında OLED olmadığı net bir biçimde anlaşılıyordu. Bu da şüphelerinin iyice artmasına yol açmıştı.

Müşteri, cihazı açtığında ise Android bir telefonun kurulum ekranıyla karşılaştığını belirterek, "Telefona girmeyi başardım. Facebook, YouTube ve TikTok yüklüydü. İşletim sistemi arızalı, korkunç. Kamera bir slayt gösterisi gibi ve ekranda herhangi öğreye dokunmaya çalışırsanız çöküyor." dedi.

APPLE'DAN DÖNÜŞ BEKLİYOR

Sorunu Apple'a bildiren kullanıcı şimdi şirketten yardım bekliyor. Ancak yanlış ürünün Apple tarafından mı gönderildiği yoksa teslimat esnasında mı değiştirildiği henüz bilinmiyor.

Müşteri teslimat sürecinin Apple'ın resmi web sitesi üzerinden ilerlediğini ve kutuda yer alan takip numarası ile takip edebildiğini öne sürüyor. Öte yandan kargo şirketi, kutunun düzgün bir şekilde kapatıldığını ve hiçbir şekilde açılmadığını / değiştirilmediğini savunuyor.

Kaynak: Android Authority

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...