Tgrt Haber

'Resident Evil 4 Remake' iPhone sürümü için tarih ve fiyat belli oldu

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Gizmochina
09 Kasım 2023 14:18 - Güncelleme : 09 Kasım 2023 14:23
'Resident Evil 4 Remake' iPhone sürümü için tarih ve fiyat belli oldu

A17 Pro çipi sayesinde dünyanın en gelişmiş taşınabilir oyun konsollarından biri haline gelen iPhone 15 Pro, Resident Evil 4 Remake oyununu alıyor. Apple, oyunu ön siparişe açtı, yayın tarihini de belirledi.

Apple, iPhone 15​ Pro​ ve Pro Max kullanıcılarına 'konsol kalitesinde oyun' sözünü birer birer tutuyor. Bu kapsamda Resident Evil Village, mobile özel dokunmatik kontrol destekleri ve 4K@60fps çözünürlük özelliğiyle geçen hafta App Store'da yerini aldı.

RESIDENT EVIL 4 REMAKE IPHONE'A GELİYOR

Şimdi sıra serinin 2005'teki versiyonu olan Resident Evil 4 Remake oyununda. Gizmochina'da yer alan bilgiye göre, A17 Pro çipine sahip iPhone 15 modellerine 20 Aralık'tan itibaren yüklenebilecek. İsteyenler, dokunmatik kontrolleri yerine gamepad de kullanabilecekler.

iPadOS 17 sürümüyle çalışan M1 çipli iPad modelleri ile macOS 13 veya üzeri yüklü M1 veya daha yeni çipe sahip MacBook, Mac mini ve Mac Studio da Resident Evil 4 Remake çalıştırabilecek. Şu anda Mac App Store'da 59,99 dolar fiyat etiketiyle ön siparişe açıldı, DLC genişlemesi ise 19,99 dolar.

The Verge'nin aktardığına göre, iPhone 15 Pro'ya gelecek oyunlar Resident Evil serisiyle sınırlı değil. Death Stranding, Assasin's Creed Mirage, The Division: Resurgence ve Gensin Impact da önümüzdeki yıl platforma eklenecek.

IPHONE 15'E YOK

Bu arada oyunlar sadece Apple'ın 3nm fabrikasyon süreciyle üretilen ve ray tracing (ışın izleme) teknolojisine sahip A17 Pro çipi tarafından desteklenen iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinde oynanabilecek. iPhone 15 ve 15 Plus'ta bu işlemci bulunmadığından, desteklemiyor.

A17 Pro çip, donanımsal olarak ray tracing yapabilme kabiliyeti sayesinde yeni akıllı telefonları adeta "dünyanın en gelişmiş el oyun konsollarından biri"ne çevirdiği değerlendiriliyor.

Kaynak: Gizmochina
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...