Tgrt Haber

iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’te Her Zaman Açık Ekran nasıl özelleştirilir?

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
23 Haziran 2023 15:03 - Güncelleme : 23 Haziran 2023 15:06
iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’te Her Zaman Açık Ekran nasıl özelleştirilir?

Apple’ın son model telefonu iPhone 14 Pro ilk kez Her Zaman Açık Ekran özelliğiyle geldi. Bildirimleri ekran kilitli olsa bile gösteren bu işlev, oldukça kullanışlı. Peki iPhone 14 Pro ve Pro Max modellerinde Her Zaman Açık Ekran Nasıl Özelleştirilir?

Geçtiğimiz yılın eylül ayında Apple, yeni nesil iPhone 14​ serisini dikkat çeken yeniliklerle tanıttı. Kısa sürede popülerlik yakalayan bu telefonlar, ilk kez Dynamic Island​, Uydu İletişimi ve Her Zaman Açık Ekran gibi özelliklerle geldi.

iPhone 14 Pro​ ve iPhone 14 Pro Max​ için tasarlanan Her Zaman Açık Ekran (AOD), ekranın kilitli olması durumunda bildirim ve birçok fonksiyona erişebilmenize olanak tanıyor. Peki iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’te Her Zaman Açık Ekran Nasıl özelleştirilir?

HER ZAMAN AÇIK EKRANI TERCİHİNİZE GÖRE AYARLAYIN

Always on Display. Bu özellik sayesinde, iPhone 14 Pro'nun ekranı hiç kapanmıyor ve saati, pil durumunu, bildirimleri ve diğer önemli bilgileri sürekli gösteriyor. Peki, Always on Display özelliğini nasıl özelleştirebilirsiniz? İşte adım adım yapmanız gerekenler:

iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’te Her Zaman Açık Ekran nasıl özelleştirilir?

  1. Ayarlar uygulamasını açın ve Ekran ve Parlaklık seçeneğine dokunun.
  2. Always on Display seçeneğini bulun ve açık olduğundan emin olun.
  3. Özelleştir seçeneğine dokunun ve istediğiniz ayarları yapın. Burada, ekranın ne kadar parlak olacağını, hangi saat stilini kullanacağınızı, hangi widget'ları ekleyeceğinizi ve hangi uygulamaların bildirim göstereceğini belirleyebilirsiniz.
  4. Ayarlarınızı kaydedin ve çıkın.

Artık iPhone 14 Pro ve Pro Max modellerinizde Always on Display özelliği tamamen sizin zevkinize göre ayarlayabilirsiniz. Ancak bununla ilgili çok fazla özelleştirilebilir ayar olmadığını da belirtmekte fayda var.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...