Tgrt Haber

iPhone 15 ile popüler renk tarihe karışıyor

25 Ağustos 2023 11:09 - Güncelleme : 25 Ağustos 2023 19:58
iPhone 15 ile popüler renk tarihe karışıyor

Apple'ın bu yılki yeni modelleriyle birlikte, iPhone'larda klasik haline gelmiş "Gold (Altın)" rengine kapıları kapattığı ortaya çıktı. Peki yerine hangi renkler sunulacak?

Her yıl merakla beklenen yeni iPhone modellerini piyasaya süren teknoloji devi Apple​, bu yılın iPhone 15​ serisi için geri sayıma başladı. Eylül ayının ortalarında tanıtılması beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefon ailesi için iddialar da gelmeye devam ediyor.

Şubat ayında ortaya çıkan sızıntılarda, Apple'ın iPhone 15 Pro modeli için "özel" bir renk seçeneği planladığı rapor edilmişti. Şimdi ise bu söylentiler Çin merkezli mikroblog platformu Weibo'da paylaşılan bir başka kaynak tarafından bir kez daha gündeme getirildi.

9to5Mac sitesinin haberine göre göre, Apple iPhone 15 Pro modeli için koyu mavi bir renk seçeneği üzerinde çalışıyor. İddiaya göre bu renk seçeneği, iPhone 14 Pro'nun derin mor rengine göre biraz daha açık olacak, ancak yoğun ve tok bir renk tonuyla hayranları karşısına çıkacak.

Weibo platformunda yer alan yeni bir kaynak ise iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modelleri için yeni bir yeşil renk seçeneği olacağını iddia ediyor. Bu yeşil renk, daha önce iPhone 12 ve iPhone 11 modellerinde bulunan nane yeşili rengine benzeyecek. Yeşil renk, iPhone 13 ve iPhone 14 modellerinde bulunmuyordu, bu nedenle bu rengin geri dönüşü kullanıcılar arasında merakla bekleniyor.

GOLD (ALTIN) RENGE VEDA

İddialarda yer alan bir diğer detay da, Gold (Altın) rengini seven kullanıcıları üzecek türden. Zira Apple'ın yıllardır her akıllı telefonunda kullandığı bu seçeneğin iPhone 15 serisiyle birlikte tarihe karışacağı tahmin ediliyor. Klasikleşmiş olan bu Gold rengi, yerini titanyum kasa ile gelen 'Gri' renge bırakacağı söyleniyor.

Öte yandan Uzay Siyahı ve Gümüş renkleri iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinde varlığını sürdürecek, fakat "Derin Mor" seçeneğine de kapıların kapandığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Kaynak: 9to5Mac
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...