Tgrt Haber

iPhone 15 rakibi Galaxy S24 serisinin çıkış tarihi belli oldu: Beklenenden erken tanıtılacak

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Samsung Electronics
20 Kasım 2023 14:48 - Güncelleme : 20 Kasım 2023 14:49
iPhone 15 rakibi Galaxy S24 serisinin çıkış tarihi belli oldu: Beklenenden erken tanıtılacak

Samsung'un bir sonraki amiral gemisi modelleri için çıkış tarihi artık netleşti diyebiliriz. üst düzey özelliklere sahip olacak Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra'nın tanıtılacağı tarih bir kez daha gündeme geldi.

Samsung'un merakla beklenen Galaxy S24 serisi, Apple'ın iPhone 15 serisine rakip olacak. Android ekosisteminde de hareketlilik getirmesi beklenen telefonun tasarımı ve özellikleri netlik kazandı denebilir.

Çıkış tarihi hakkında ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmezken, artık son nokta koyuldu denebilir. Resmi tanıtım  tarihine az bir süre kalan S24 serisinin, piyasaya çıkacağı tarih güvenilir kaynaklar tarafından bir kez daha paylaşıldı.

GALAXY S24 SERİSİNİN ÇIKIŞ TARİHİ İÇİN PERDE ARALANDI

Samsung Electronics'e göre Galaxy S24 serisi, 17 Ocak 2024'te düzenlenecek  Galaxy Unpacked 2024 etkinliği kapsamında tanıtılacak. Bu etkinlik ABD'nin San Jose eyaletinde düzenlenecek.

ÖN SİPARİŞLER 18 OCAK'TA ALINACAK

Öte yandan telefonlara sahip olmak için sadece 1 gün beklemek gerekecek. Galaxy S24 serisi, tanıtımının hemen akabinde 18 Ocak itibariyle ön sipariş verilebilecek. Bunun elbette Türkiye için de aynı tarih olup olmadığı bilinmiyor. Ancak 18 Ocak'ta sipariş edilen S24 serisi telefona 26 ila 30 Ocak arasında kavuşabileceksiniz. 

iPhone 15 rakibi Galaxy S24 serisinin çıkış tarihi belli oldu: Beklenenden erken tanıtılacak

Galaxy S24 serisi, kullanıcının bulunduğu bölgeye bağlı olarak Exynos 2400 ve Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 ile işlemci ile donatılacak. Ancak Ultra sürümünün yalnızca Snapdragon 8 Gen 3'ü kullanacağı söylentiler arasında. Bu telefonların tasarımında büyük bir değişiklik yok ama  bu yıl heyecan verici renklerle piyasaya sürüleceğini söyleyebiliriz.

Kaynak: Samsung Electronics
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...