Tgrt Haber

iPhone 15’in dikkat çeken renk seçenekleri ortaya çıktı: Gözler üzerinde olacak!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: 9to5Mac
24 Şubat 2023 16:57 - Güncelleme : 24 Şubat 2023 16:57
iPhone 15’in dikkat çeken renk seçenekleri ortaya çıktı: Gözler üzerinde olacak!

Apple’ın bu yıl tanıtacağı iPhone 15 serisi için gelen sızıntılara bir yenisi daha eklendi. iPhone 14 ile dikkat çeken renkler karşımıza çıkarken, iPhone 15 serisi için de yeni renk seçenekleri gündeme geldi.

iPhone​ 14 serisi, geçtiğimiz yıl eylül ayında tanıtıldı. Cupertino merkezli teknoloji devi bu yıl aksilik olmaması durumunda iPhone 15​ serisini de piyasaya sürecek.

Son birkaç aydır iPhone 15 serisine dair bazı sızıntılar gündeme geliyor. Yeni işlemcinin yanı sıra, daha iyi kameralar ve yüksek pil kapasitesi ortada dolaşan iddialar arasında. Yakın zamanda bu iddialara bir yenisi daha eklendi.

iPhone 15, CEZBEDİCİ RENKLERE SAHİP OLACAK

9toMac’in haberine göre iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modelleri dikkat çeken göz alıcı renk​ seçeneklerle gelecek.

Apple​, renk seçimlerinde genellikle kullanıcıyı tatmin etmeyi başarıyor. Yakın zamanlı bir örnek verirsek iPhone 14​ serisi, mor, mavi, lila gibi renk seçenekleriyle gelmişti. Şimdi ise iPhone 15 serisinin daha iddialı renklerle geleceği iddia edildi.

iPhone 15’in dikkat çeken renk seçenekleri ortaya çıktı: Gözler üzerinde olacak!

Buna göre iPhone 15 Pro serisi, bordoya yakın koyu kırmızı bir renk seçeneğine sahip olacak. iPhone 15 ve 15 Plus modelleri, pembe ve mavi tonlar kalsa da geçen yılın aksine daha parlak renklere sahip olacak. Apple, ‘telemagenta’ olarak tanımlanan daha derin bir tonu tercih edecek.

Kaynak: 9to5Mac

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...