Tgrt Haber

iPhone için yeni güncelleme yolda: iOS 17.2.1'den ilk bilgiler geldi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: macrumors
19 Aralık 2023 10:49 - Güncelleme : 19 Aralık 2023 10:51
iPhone için yeni güncelleme yolda: iOS 17.2.1'den ilk bilgiler geldi

Geçtiğimiz günlerde iPhone'a yeni özellikler getiren iOS 17.2 güncellemesi yayınlanırken, Apple'ın bu kez de iOS 17.2.1 güncellemesi üzerine çalıştığı ortaya çıktı.

iOS 17​ işletim sistemi üzerinde yeni özellikler test eden Apple​, bunların çoğunu son yayınladığı iOS 17.2​ güncellemesi ile iPhone​'lara getirdi. Günlük uygulamasının yanı sıra varsayılan bildirim sesini de geri getiren teknoloji devi, odağını bu kez de iOS 17.2.1 güncellemesine çevirdi.

Macrumors tarafından aktarılan bilgilere göre Apple, bir sonra yayınlayacağı iOS 17.2.1 güncellemesi için çalışmalara başladı.

iOS 17.2.1 GÜNCELLEMESİ YOLDA

Kesin bir bilgi olmamakla birlikte iOS 17.2.1 güncellemesi; muhtemelen hata veya güvenlik açıkları için gelecek. Çünkü Apple iPhone'lar için yeni özelliklerin çoğunu geçtiğimiz haftalarda yayınladığı iOS 17.2 güncellemesi ile kullanıcılara sundu.

Yeni özelliklerin yanı sıra 17.2 sürümünde kullanıcılar, ana sayfa ekranını düzenlerken Mesajlar simgesinin kaybolduğu yönünde şikayetlerde bulundu. Muhtemelen bir sonraki güncelleme de bu ve benzeri hatalara odaklanacaktır.

iOS 17.2'nin ne zaman yayınlanacağı da merak konusu. Yine kesin bir bilgi olmamakla birlikte Apple'ın bu güncellemeyi Ocak ayı başlarında kullanıcılarıyla buluşturması yüksek ihtimal taşıyor. 

Kaynak: macrumors

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...