Tgrt Haber

iPhone SE 4 nasıl olacak? Apple'ın yeni ucuz telefonu tasarımıyla sızdırıldı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Apple Insider
09 Şubat 2024 11:03 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 11:03
iPhone SE 4 nasıl olacak? Apple'ın yeni ucuz telefonu tasarımıyla sızdırıldı

Uygun fiyatıyla piyasaya çıkacak olan iPhone SE 4 bir süredir hakkında çıkan sızıntılarla gündemde dolaşıyor. Son olarak akıllı telefonun muhtemel tasarımı ortaya çıktı. Peki iPhone SE 4 nasıl olacak?

Apple'ın uygun fiyatlı akıllı telefonu olması beklenen iPhone SE 4'ün tasarımı hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Sızıntı kaynağı Majin Bu'ya göre cihaz iPhone 16'ya benzeyecek ve iPhone XR boyutlarında olacak.

Daha önce de iPhone SE 4'ün iPhone 14'e benzeyeceği, tek kamera ve Dynamic Island tasarımına sahip olacağı dedikoduları dolaşıyordu. Bu yeni sızıntı ise iPhone SE 4'ün iPhone 16'dan da bazı tasarım ögeleri alacağını öne sürüyor.

Majin Bu'nun paylaştığı bilgilere göre, iPhone SE 4'ün arka tarafında büyük tek bir kamera (48 Megapiksel olabilir) ve ön tarafında ise Dynamic Island yer alacak. Cihazın iPhone XR'a benzer şekilde 6.1 inçlik bir ekrana sahip olması bekleniyor.

İPHONE SE 4 NE ZAMAN TANITILACAK?

Geçmişte bazı kaynaklar tarafından paylaşılan iddialar, iPhone SE 4'ün 2024 yılında tanıtılacağını öne sürmekteydi. Ancak son gelen bilgilere göre Apple telefonun piyasaya sürülmesini 2025 yılına erteleyebilir.

iPhone SE 4 nasıl olacak? Apple'ın yeni ucuz telefonu tasarımıyla sızdırıldı - 1. Resim

EYLEM DÜĞMESİ OLACAK MI?

Apple, iPhone 15 Pro serisinde kullanıcıların isteğine göre farklı işlemleri başlatmak için özelleştirebileceği bir eylem düğmesini hayata geçirmişti. Bu düğmenin iPhone 16 serisinde tüm modellerde bulunacağına dair iddialar göz önüne alındığında, iPhone SE 4'te de yer alması bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere 3. Nesil iPhone SE, 2022 yılında tanıtılmıştı ve kompakt tasarımı, 5G desteği, 4,7 inç boyutundaki ekranı ve Touch ID parmak izi sensörüyle gelmişti.

Kaynak: Apple Insider
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...