Tgrt Haber

Kaldırılan WhatsApp özelliği Web sürümüne geri dönüyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: WABetainfo
27 Kasım 2023 13:37 - Güncelleme : 27 Kasım 2023 13:38
Kaldırılan WhatsApp özelliği Web sürümüne geri dönüyor

WhatsApp, halihazırda mobilde sunduğu özelliği yeniden Web sürümüne getirmeye hazırlanıyor.

Meta, her platformlarda WhatsApp​'ı farklı özelliklerle güncelliyor. Kimi zaman bu özellikle mobille sınırlı kalırken kimi zaman da web sürümüne eklenebiliyor.

Ancak bu durumun tersini de görmek mümkün. Şu anda mobilde kullanılan ve daha önce web sürümünde de yer alan tek seferlik fotoğraf-video gönderme özelliği, kaldırılmasından kısa bir süre sonra yeniden geliyor.

WHATSAPP WEB​ İÇİN TEK SEFERLİK GÖRÜNTÜ ÖZELLİĞİ YENİDEN GELİYOR

WhatsApp'ın sevilen tek seferlik fotoğraf​ ve video​ gönderme özelliği, geçtiğimiz sene web sürümünden kaldırılmıştı. Ancak aradan geçen bir yılın ardından özelliğin masaüstüne yeniden getirileceği öğrenildi.

Ek olarak WhatsApp, kullanıcıların birbirlerine tek seferlik fotoğraf veya video göndermesine olanak tanıyor. Bu özellik bir sene önce olduğu gibi yeniden web sürümünde kullanılabilir olacak.

Kaldırılan WhatsApp özelliği Web sürümüne geri dönüyor

Kullanıcılar, bilgisayarlarından da birbirlerine tek seferlik video veya fotoğraf gönderebilecek, aynı zamanda bunu görüntüleyebilecek. Özellik WhatsApp Web'in en son sürümünü kullanan bazı kullanıcılara şimdiden sunuldu.

Tek seferlik fotoğraf veya video gönderme özelliği sayesinde medya öğelerinin cihazın belleğinde saklanması önleniyor. Böylece hem yer tasarrufu yapılıyor hem de daha iyi bir gizlilik düzeyi sunulmuş oluyor.

Bu özelliği, masaüstü uygulamasından gönderilirken bile geçici olacak ve telefona ihtiyaç duymadan bilgisayar üzerinden görüntülenebilecek.

Kaynak: WABetainfo

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...