Tgrt Haber

Katlanabilir Oppo Find N3 Flip vitrine çıktı: Neler sunuyor?

29 Ağustos 2023 13:22 - Güncelleme : 29 Ağustos 2023 13:22
Katlanabilir Oppo Find N3 Flip vitrine çıktı: Neler sunuyor?

Teknoloji dünyasının öncü firmalarından Oppo, katlanabilir telefon serisine bir yenisini ekledi. Bugün tanıtılan Oppo Find N3 Flip, önceki modeline göre geliştirilmiş özellikleri ve Hasselblad kamerasıyla dikkat çekiyor.

Çin merkezli teknoloji devi Oppo​, popüler katlanabilir telefon​ serisinin en yeni ürünü Oppo Find N3 Flip modelini tanıttı. Önceki modeli Find N2 Flip'e nazaran çeşitli tasarım değişiklikleri, yepyeni bir menteşe tasarımı ve güçlendirilmiş özellikleriyle geliyor.

OPPO FİND N3 FLİP TASARIMI VE ÖZELLİKLERİ

Find N3 Flip, önceki modele benzer bir şekilde, kapandığında bile kullanılabilen 3.26 inçlik bir kapak ekranı taşıyor. Çeşitli uygulama ve widgetları çalıştırabilen bu ekran seyahat, navigasyon, müzik ve sosyal medya uygulamalarının yanı sıra akıllı anahtar entegrasyonu gibi işlevselliğe de sahip.

Bunun yanı sıra 6,8 inç boyutunda, 2520 x 1080 çözünürlüklü, 403 ppi piksel kalitesi ve 1600 nit parlaklık değeri sunan bir dış ekrana da ev sahipliği yapıyor. Her iki ekranın da 120 Hz uyarlanabilir yenileme hızını desteklediğini ve AMOLED teknolojisini kullandığını belirtelim.

Katlanabilir Oppo Find N3 Flip vitrine çıktı: Neler sunuyor?

Dairesel kamera modülü, üç Hasselblad markalı kamera lensine ev sahipliği yapıyor. Bu kameralar, 50 MP ana kamera, 32 MP telefoto kamera ve 48 MP ultra geniş açılı kamera şeklinde. Ek olarak ön tarafta da 32 MP'lik bir özçekim kamerası bizleri karşılıyor.

Oppo, Find N3 Flip'te "Seiko Psödo-koni" adını verdiği yeni bir menteşe mekanizması kullanıyor. Markanın iddiasına göre 600,000 katlamaya dayanıklılık testinden geçerek kullanıcılara uzun ömürlü bir deneyim sunmayı hedefliyor. Ayrıca, ekstrem sıcaklık koşullarında dahi çalışabilme kabiliyetine sahip olduğu belirtiliyor.

Katlanabilir Oppo Find N3 Flip vitrine çıktı: Neler sunuyor?

Donanım konusunda da iddialı olan Find N3 Flip, MediaTek Dimensity 9200işlemci ve Mali-G715 GPU ile destekleniyor. Aynı zamanda 12GB LPDDR5x RAM ve 256GB veya 512GB UFS 4.0 depolama seçenekleri ile hayranları karşısına çıkan telefon, Android 13 tabanlı ColorOS 13.2 ile çalışıyor.

OPPO FİND N3 FLİP FİYATI

Oppo Find N3 Flip'in temel modeli, 12GB RAM ve 256GB depolama alanı sunan versiyonuyla 932 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Ayrıca, daha fazla depolama isteyen kullanıcılar için 512GB depolama alanına sahip model 1042 dolar fiyatıyla tercih edilebilecek. Cihaz, 8 Eylül'de Çin'deki müşterilere sunulacak.

Kaynak: GSMArena

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...