Tgrt Haber

Mark Zuckerberg ile Elon Musk kafes dövüşüne hazır: Teknoloji milyarderlerinin dikkat çeken savaşı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: the verge
22 Haziran 2023 09:40 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 09:45
Mark Zuckerberg ile Elon Musk kafes dövüşüne hazır: Teknoloji milyarderlerinin dikkat çeken savaşı!

Meta CEO'su Mark Zuckerberg ve ünlü milyarder Elon Musk'ın sosyal medyadaki paylaşımları gündeme bomba gibi düştü. İki milyarder de kafes dövüşüne hazır olduklarını söyledi.

Facebook​, WhatsApp ve Instagram'ın sahibi Mark Zuckerberg​, Twitter​, Tesla ve SpaceX'in sahibi ile sosyal medyada karşı karşıya geldi. Önce Elon Musk​'ın tweet atmasıyla başlayan atışma, Mark Zuckerg'ün cevap vermesiyle devam etti. 

Paylaştığı tweet'te Musk, Zuckberg ile kafes dövüşüne çıkacağını söyledi. Buna karşılık Meta CEO'su ise ''bana konum gönder'' diyerek karşılık verdi. Mark'ın paylaşımı durumun çok mizahi olmadığını gösterse de, Elon Musk'ın neden böyle bir tweet attığı ve şaka mı yoksa gerçekten böyle bir şey istediği bilinmiyor. Ancak sosyal medya bu ikilinin tartışmasını dört gözle takip etti.

MUSK VE ELON KAFES DÖVÜŞÜ YAPACAK MI?

Her iki milyarderin tartışmasına ilişkin paylaşım yapan Meta sözcüsü Iska Saric, ''Hikaye kendi adına konuşuyor'' dedi. Musk ise ''Vegas Octagon'' diyerek karşılık verdi. Bunun anlamı genelde karma dövüş spor etkinlikleri ve UFC. Yani Musk, aslında her alanda açık olduğunu söylüyor.

twitter.com/elonmusk/status/1671364992665264131

PEKİ MUSK NEDEN BÖYLE BİR ŞEY YAPTI?

Aslında cevabı çok da zor değil. Çünkü Meta, Twitter'a rakip uygulama geliştirmeye başladığından beri Musk tarafından ti'ye alındı. Hatta Meta yetkililerinden biri Twitter'a karşı alaycı bir söz bile etti. Alaternatif uygulama geliştiren Meta yetkililerine, ''Twitter'ın daha akıllı bir versiyonu geliştirilmesi'' konusunda talep bildirildi. 

Kaynak: The Verge
Derleme: TGRT Haber

Kaynak: the verge
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...