Tgrt Haber

Merakla beklenen GTA 6'nın ön sipariş tarihi sızdırıldı: Çok beklemeyebilirsiniz

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
24 Kasım 2023 11:46 - Güncelleme : 24 Kasım 2023 11:49
Merakla beklenen GTA 6'nın ön sipariş tarihi sızdırıldı: Çok beklemeyebilirsiniz

Rockstar Games'in ilk fragmanını yayınlamaya hazırlandığı GTA 6 için ön sipariş tarihi ortaya çıktı. Bir perakendeci, oyunun ne zaman satışa sunulacağına ilişkin bilgiyi müşteriyle paylaştı.

Oyun dünyasını kasıp kavuracak GTA 6​ için geri sayım başladı. Rockstar Games​ geçtiğimiz haftalarda Aralık​ ayında oyunun ilk fragmanını yayınlayacağını açıklarken, piyasaya ne zaman çıkaracağını ise söylememişti. 

Ancak şimdiden bazı iddialar ortaya atıldı ve GTA 6'nın ön sipariş tarihi bile ortaya çıktı. Peki GTA 6 ön siparişleri ne zaman başlayacak?

GTA 6, BEKLENENDEN ERKEN SATIŞA ÇIKABİLİR

Geçtiğimiz günlerde bir GTA hayranı ile e-ticaret platformu Argos'un müşteri hizmetleri arasında geçen görüşmenin ekran görüntüsü internette paylaşıldı.

Paylaşılan ekran görüntüsünde perakendeci, GTA6"nın PS5​ ve Xbox Series X|S versiyonlarının 12 Aralık'ta ön siparişe sunulacağını söyledi.

Merakla beklenen GTA 6'nın ön sipariş tarihi sızdırıldı: Çok beklemeyebilirsiniz

Rockstar'ın sıkı gizliliği göz önüne alındığında, ön sipariş tarihini veren ekran görüntülerinin sahte olma ihtimali yüksek. Yine de oyunun Aralık ayında fragmanının yayınlanacağını düşünürsek, ön sipariş için de çok beklemeyebiliriz. 

ROCKSTAR'DAN 'SOCİAL CLUB'A REVİZE

Rockstar yıllardır Social Club platformunu kullanıyor. Online sunuculara bağlanmak, istatistikleri ve ilerlemeleri göstermek için kullanılan hizmet, aynı zamanda diğer Rockstar topluluklarıyla etkileşime geçme fırsatı tanıyor.  

Şirket, bir sonraki GTA’yla ilgili resmi bilgileri paylaşmaya hazırlanırken Social Club’ı aşamalı olarak yeniliyor gibi görünüyor. Hizmetteki birçok özelliğin doğrudan Rockstar Games’e aktarılması ise dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan  mevcut hesaplarına giriş yapanlar, tüm Social Club hizmetlerinin doğrudan Rockstargames.com’a entegre edildiğini fark etti. Ayrıca “Social Club” ismine yönelik atıflar da kaldırıldı. Hatta kullanıcıların sadece Rockstar hesaplarına bağlı üyeler olduğu belirtildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...