Tgrt Haber

Meta, Threads için beta programını başlattı: Yeni özellikler ilk size gelsin!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Tecrunch
09 Temmuz 2023 15:16 - Güncelleme : 09 Temmuz 2023 15:18
Meta, Threads için beta programını başlattı: Yeni özellikler ilk size gelsin!

Kısa süre önce piyasaya çıkan yeni sosyal medya platformu Threads için beta programı başlatıldı. Kullanıcılar yeni özellikleri erkenden deneyimleme şansına sahip olacak.

Meta’nın, Twitter​ rakibi uygulaması Threads​, Perşembe günü yayınlandı ve ilk çıkışından bu yana büyük ilgi topladı. Birkaç gün boyunca gündemin en çok konuşulanlarından olan Threads, yakında yepyeni özelliklerle güncellenecek.

Twitter’a kıyasla birçok eksikliği bulunan Threads için Instagram​ CEO’su Adam Mosseri​, yeni özelliklerin bekleme listesinde olduğunu belirtirken, yakında kullanıma sunacaklarını da sözlerine ekledi. Ama bunun öncesinde yeniliklerden önceden faydalanmak isteyenler için beta programı başlatıldı.

THREADS BETA İLE YENİ ÖZELLİKLER İLK SİZE GELSİN

Techrunch’ın haberine göre Meta​, Android için Threads beta programını başlattı.

Beta programa kayıtlı kullanıcılar yeni özellikleri diğerlerinden erken bir sürede deneyimleyebilecek. Ancak hataların daha çok olma olasılığı da yüksek.

Meta, Threads için beta programını başlattı: Yeni özellikler ilk size gelsin!

Android içinThreads beta programına direkt buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz. Programa katılım için Meta; "uygulamayı kullanımınızla ilgili belirli verilerin, uygulamayı iyileştirmeye yardımcı olmak için toplanıp geliştiriciyle paylaşılacağını" da belirtiyor. Aynı zamanda test sürümünün kararsız olacağı da yine belirtilen bilgiler arasında.

THREADS NEDİR NE İŞE YARAR?

Meta’nın yeni çıkış yapan sosyal ağ Threads; hil olmak üzere kısa güncellemeler göndermek için mevcut kimlik bilgileriyle kimlik doğrulaması yapmasına olanak tanıyor.

Kaynak: Techrunch
Derleme: TGRT Haber / Okan Güleş

Kaynak: Tecrunch
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...