Tgrt Haber

Microsoft'tan ters köşe! Xbox özel oyunları PS5 yolcusu, listede Starfield da var

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: The Verge
06 Şubat 2024 10:43 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 10:43
Microsoft'tan ters köşe! Xbox özel oyunları PS5 yolcusu, listede Starfield da var

Microsoft, Xbox oyunlarını PS5 ve Nintendo Switch'e getirme planlarıyla ilgili detayları önümüzdeki hafta yapacakları bir etkinlikte paylaşması bekleniyor.

Oyun sektöründe yaptığı dev yatırımlarla bilinen Microsoft​'tan ses getirecek bir hamle geliyor. Microsoft'un planlarına aşina kaynaklara göre, şirket Hi-Fi Rush ve diğer Xbox​'a özel oyunları PS5 ve Nintendo Switch konsollarına getirme planlarıyla ilgili ayrıntıları yakında paylaşabilir.

XBOX OYUNLARI PLAYSTATİON VE SWİTCH'E GELİYOR

Teknoloji sitesi The Verge geçtiğimiz günlerde, yaklaşan Indiana Jones oyununun PS5 için düşünüldüğünü yazmıştı. Şimdi Microsoft, Xbox hayranları için sızıntılar ve belirsizliklerle dolu bir hafta sonundan sonra önümüzdeki hafta Xbox'ın geleceğini özetleyeceği bir etkinlik yapacağını duyurdu.

Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, X'teki gönderisinde "Sizi dinliyoruz ve duyuyoruz. Önümüzdeki hafta için Xbox'ın geleceğine ilişkin vizyonumuz hakkında sizinle daha fazla ayrıntı paylaşmayı sabırsızlıkla beklediğimiz bir iş güncelleme etkinliği planlıyoruz. Bizi izlemeye devam edin." dedi.

PlayStation 5​ ve Nintendo Switch'e hangi oyunların getirileceği resmi olarak bilinmiyor, ancak sızdırılan bilgilerde Indiana Jones'un yanı sıra Hi-Fi Rush, Starfield ve Sea of Thieves gibi sevilen Xbox yapımlarının adı geçiyor.

ACTİVİSİON-BLİZZARD'I BÜNYESİNE KATMIŞTI

Microsoft geçtiğimiz sene Call of Duty ve Diablo gibi popüler oyun serilerinin sahibi olan Activision-Blizzard'ı satın alma anlaşmasını tamamlamıştı. Bu yıl içerisinde Call of Duty'nin Xbox Game Pass platformuna eklenmesi bekleniyor.

Kaynak: The Verge
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...