Tgrt Haber

Mortal Kombat 1 bekleyenler müjde: Oynanış videosu geliyor!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: comicbook
24 May 2023 15:19 - Güncelleme : 24 May 2023 15:23
Mortal Kombat 1 bekleyenler müjde: Oynanış videosu geliyor!

Mortal Kombat 1 ile dövüş oyun efsanesi geri dönerken, iddialı oyunun oynanış videosuna ilişkin de tanıtım tarihi paylaşıldı.

Dövüş oyunları arasında yıllarca zirvede kalan Mortal Kombat efsanesi, geçtiğimiz günlerde yeni adı Mortal Kombat 1​ ile geri döndü. Kısa süre önce oyunun gerektirdiği minimum ve tavsiye edilen sistem gereksinimleri paylaşılırken, şimdi ise oynanış videosunun ne zaman sergileneceği açıklandı.

Geliştirici ve yayıncılardan NetherRealm Studios ile  WB Games, Mortal Kombat 1 için ilk resmi oynanış görüntülerini önümüzdeki ay kullanıcılarla buluşturacak.

MORTAL KOMBAT 1, 8 HAZİRAN’DA TAM HALİYLE SERGİLENECEK

MK1, geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtılmış, fakat oyunun oynanışına ilişkin bir gösterim gerçekleşmemişti.

Ancak resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre Mortal Kombat 1’in oynanışı için dünya prömiyeri, 8 Haziran’da Summer Game Fest'te gözler önüne serilecek. Oyunun merak edenler de bu sayede daha detaylı göz atabilme şansına bulacak.

https://twitter.com/summergamefest/status/1661035692141543424

Öte yandan Mortal Kombat’ın gösterimine , yayın sırasında oyun hakkında konuşmak üzere yönetmen Ed Boon ve ev sahibi Geoff Keighley eşlik edecek. Ancak sunumun kaç dakikadan veya saatten ibaret olacağı bilinmiyor.

HANGİ KARAKTERLER OLACAK?

Karakterlerle ilgili de yine kafalarda çokça soru işaretleri var.  NetherRealm yine Mortal Kombat 1'de yer alacak tam savaşçı listesini sağlamadı . Şu anda oyunda yer aldığı doğrulanan karakterler arasında Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung ve Johnny Cage gibi isimler bulunuyor.

18 EYLÜL'DE PLATFORMLARA GELİYOR

Merakla beklenen Mortal Kombat 1, bu yıl 19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch ve PC için çıkış yapacak. Şu anda ön sipariş verenler; , Shang Tsung'u oynanabilir bir karakter olarak açmanın yanı sıra Ağustos ayında oyunun beta sürümüne de erişebilecek.

Kaynak: Comicbook
Derleme: Okan Güleş/tgrthaber.com.tr

Kaynak: comicbook

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...