Tgrt Haber

Mortal Kombat 1 ile efsane karakterler geri dönüyor: Çıkış tarihi öncesi önemli gelişme

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
07 Ağustos 2023 16:47 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 16:49
Mortal Kombat 1 ile efsane karakterler geri dönüyor: Çıkış tarihi öncesi önemli gelişme

Sevilen Mortal Kombat oyunu, yeni versiyonu ile geçtiğimiz aylarda tanıtıldı. Oyunun karakterleri gün yüzüne çıkmaya başlarken efsane karakterleri içeren yeni bir tanıtım videosu daha geldi.

Dövüş oyunu kategorisinde yıllara damga vuran Mortal Kombat, güncellenen versiyonu Mortal Kombat 1​ ile geri döndü.

Geri dönüşüyle beraber büyük yankı uyandıran dövüş oyunu, en çok karakterleriyle merak ediliyordu. Neyse ki yeni fragmanda geliştirici, MK1’in efsane karakterlerine dair yeni bir tanıtım videosu yayınladı.

MORTAL KOMBAT 1 İLE EFSANELER GERİ DÖNÜYOR

Shiftdelete.net’in haberine göre, 19 Eylül’de piyasaya sürülecek Mortal Kombat 1 için neredeyse her hafta yeni bilgiler gözler önüne serilmeye başladı. Son olarak oyuna geçmişten hatırladığımız üç karakteri müjdesini veren yeni bir fragman yayınlandı.

Reptile’dan başlamak gerekirse, serinin ana karakterlerinden biri olan iri kertenkelemizi 2015’te tanıtılan Mortal Kombat X’ten bu yana göremiyorduk. Bir ninja gibi hareket eden karakterimizin oyun içerisinde asit kusan bir canavara dönüşmesinin oldukça güzel bir şekilde yorumlandığını görüyoruz.

Öte yandan 9 yıl önce Mortal Kombat: Deception’da karşımıza çıkan Havik ve Ashrah’ın dönüşü de gerçekten hepimizi şaşırttı. Son olarak 2006 yılında Mortal Kombat: Armageddon’da yer alan karakter ise, yeni Mortal Kombat oyunu ile yeniden aramıza dönüyor.

Havik, kendi uzuvlarını birer silah olarak kullanabilmesi ile oldukça dikkat çekici bir karakter. Bunun yanı sıra şeytani köklerinden vazgeçerek dünyanın kötülüklerini temizlemeye çalışan kutsal bir savaş olan Ashrah, farklı tarzı ile oldukça beğenilecek gibi görünüyor. Reptile ve Ashrah’ın oldukça kanlı sahneleri olduğunu hatırlatmakta da fayda var.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...