Tgrt Haber

Mortal Kombat 1 indirme boyutu sızdırıldı: Yeni SSD almanın zamanı geldi, eskisi yetmeyecek!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: fandomwire
12 Eylül 2023 10:21 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 10:23
Mortal Kombat 1 indirme boyutu sızdırıldı: Yeni SSD almanın zamanı geldi, eskisi yetmeyecek!

Merakla beklenen dövüş oyunu Mortal Kombat 1 için indirme boyutu sızdırıldı. Eski SSD depolamaları yetmeyebilir.

Oyunseverlerin merakla beklediği Mortal Kombat 1​ için geri sayım başladı. Önümüzdeki haftalarda satışa çıkması beklenen dövüş oyunu için indirme boyutları sızdırıldı. PS5​ ve Xbox Series X/S​ için çıkış yapacak oyun, depolama alanını adeta sömürecek.

FandomWire'ın haberine göre, Mortal Kombat 1 Remastered adlı yeni sürüm, orijinal oyunun tüm içeriğini ve özelliklerini koruyacak, ancak grafikleri ve sesleri modern standartlara uygun hale getirecek. Her anlamda tatmin etmesi beklenen  oyunun indirme boyutu da oldukça büyük olacak.

MORTAL KOMBAT 1 İNDİRME BOYUTU 140 GB OLACAK

Bu, Mortal Kombat 1 Remastered'ın, PlayStation 5'in 825 GB'lık depolama alanının yaklaşık %12'sini ve Xbox Series X'in 1 TB'lık depolama alanının %10'unu kaplayacağı anlamına geliyor. Bu da oyunun ne kadar detaylı ve gelişmiş olacağının bir göstergesi olabilir.

Mortal Kombat 1 indirme boyutu sızdırıldı: Yeni SSD almanın zamanı geldi, eskisi yetmeyecek!

Öte yandan bu boyutun tüm hikayeler yüklendiğinde elde edileceğini de söylemekte fayda var. Yani MK1’i Hikaye veya diğer içerikler olmadan yüklerseniz temel olarak sadece 48,8 GB’lık bir boyuta sahip olduğunun altını çizelim.

Kaynak: fandomwire

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ejder13 Eylül 2023 12:37

Pekte.buyuk değil miş 11 110 GB ztn ...8 TB ssd. Var

Sonraki Haber Yükleniyor...