Tgrt Haber

Mortal Kombat 1’e yeni karakter katılıyor… Omni-Man'den oynanış videosu geldi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Dexerto
15 Ekim 2023 12:20 - Güncelleme : 15 Ekim 2023 12:23
Mortal Kombat 1’e yeni karakter katılıyor… Omni-Man'den oynanış videosu geldi

Efsanevi dövüş oyunu Mortal Kombat 1 için yeni karakterin geleceği duyuruldu. Omni-Man isimli karakterin oynanış videosu ve ölüm sahneleri paylaşıldı.

Bu yılın Eylül ayında tanıtılan ve oyuncular tarafından merakla beklenen Mortal Kombat 1​, heyecan dolu sahneleriyle dövüş oyununda yeni bir sayfa açtı.

Ancak oyunun birçok karakterden yoksun olması, özellikle bu sayının az olması da eleştiriliyordu. Neyse ki  Omni-Man ile oyuncular derin bir nefes alıyor. 

OMNİ-MAN, RAKİP OYUNCU OLARAK GELİYOR

Mortal Kombat 1'in yeni karakteri Omni-Man, nihayet oyuncuların karşısına çıktı. Omni-Man, orijinal olarak "Invincible" adlı çizgi roman serisinden tanınıyor ve Mortal Kombat evrenindeki varlığıyla oyunun dinamiklerine taze bir nefes getiriyor.

Yeni karakterin oynanışı, hem hızlı hem de güçlü saldırılarıyla dikkat çekiyor. Oyuncular, Omni-Man'in havada ve yerde gerçekleştirebileceği combo hareketleri sayesinde rakiplerine sürpriz ataklar yapabilecek. 

Özellikle havada gerçekleştirdiği dönüş hareketleri ve rakiplerini tek bir yumrukla duvarlara fırlatabilmesi, onu arenada rakipsiz kılacak diyebiliriz.

Ancak asıl heyecan, Omni-Man'in ölümlerinde saklı. Karakterin özgün ölüm hareketleri, sertliğiyle göz dolduruyor. Öyle ki diğer oyunculardan ayıran gerçekçi bir duruşu da olduğunu söylemek mümkün.

Rakiplerini atmosfere fırlatarak düşmanın dünya atmosferinin dışına çıkmasını sağlama ya da süper hızla düşmanının iç organlarını parçalayarak onu etkisiz hale getirme gibi eşsiz ölümler, Omni-Man'in Mortal Kombat dünyasındaki yerini sağlamlaştırıyor.

Dexerto’ya göre Omni-Man, Kasım ayında Kombat Pack 1 aracılığıyla Mortal Kombat 1'e dahil olacak.



Kaynak: Dexerto

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...