Tgrt Haber

MrBeast'in kazancı dudak uçuklattı! 13 yaşında başladı, şimdi YouTube'un zirvesinde

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Tgrthaber.com
07 Haziran 2024 09:28 - Güncelleme : 07 Haziran 2024 09:33
MrBeast'in kazancı dudak uçuklattı! 13 yaşında başladı, şimdi YouTube'un zirvesinde

Düzenlediği büyük ödüllü yarışmalarla tanınan ünlü YouTube MrBeast, YouTube'un en çok aboneye sahip kanalı olarak T-Series'i geride bıraktı ve 274 milyon aboneye ulaştı. Videolarına yoğun maddi ve zamansal yatırım yapan MrBeast'in aylık kazancı dudak uçuklattı.

YouTube platformunda yeni dönemin kapıları aralandı: Gerçek adı Jimmy Donaldson olan ve herkesin MrBeast olarak tanıdığı ünlü internet fenomeni, uzun süren mücadelenin ardından YouTube'un en çok aboneye sahip kanalı oldu.

Bu ünvanın sahibi daha önce Hindistan merkezli müzik ve film prodüksiyon şirketi T-Series idi. Şu an itibarıyla MrBeast, 274 milyon abone ile YouTube'un bir numaralı ismi olarak bulunuyor. T-Series ise 264 milyon abonesiyle, rakibinden 10 milyon geride yer alıyor.

KAZANDIĞINI İŞİNE YATIRIYOR

TIME'ın haberine göre MrBeast, videolardan elde ettiği reklam gelirleri ve markalarla yaptığı sponsorluk anlaşmalarından kazandığı paraları gibi bütün kazancını işine yatırdığını açıkladı.

MrBeast'in kazancı dudak uçuklattı! 13 yaşında başladı, şimdi YouTube'un zirvesinde - 1. Resim

Çektiği videolara hem maddi hem de zamansal olarak yoğun vakit harcadığını belirten YouTuber, her video için büyük harcamalar yaptığını, bazen 15 dakikalık bir klip için 12 bin saate varan bir çekim süresi harcadığını söyledi.

"HER VİDEO BİRKAÇ MİLYON REKLAM GELİRİ"

Jimmy Donaldson, her videonun birkaç milyon reklam geliri ve birkaç milyon marka anlaşması sağladığını ifade etti. "Başarılı olacağımıza inanarak, aptallık diyebileceğiniz bir noktaya kadar her şeyi yeniden yatırdım. Ve işe yaradı" diye konuştu.

MrBeast'in kazancı dudak uçuklattı! 13 yaşında başladı, şimdi YouTube'un zirvesinde - 2. Resim

AYLIK KAZANCI NE KADAR?

CNBC, Donaldson'un aylık 600 ila 700 milyon dolar kazandığını yazdı. MrBeast, 13 yaşındayken YouTube'a video yüklemeye başladı. Şu anda kanalındaki ilk videosu, Minecraft oynadığı video olarak bulunuyor.

En çok izlenen videosu ise gerçek hayatta Squid Game'i canlandırdığı 456 bin dolar ödüllü yarışmanın izlenme sayısı 617 milyon olarak kayıtlara geçti.

Kaynak: Tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...