Tgrt Haber

Neredeyse sudan ucuz... Realme C51 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Gizmochina
24 Temmuz 2023 19:07 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 19:08
Neredeyse sudan ucuz... Realme C51 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Realme C51 akıllı telefonu tanıtıldı. Giriş seviyesinde konumlandırılan cihaz, sunduğu batarya kapasitesi, depolama alanı ve hızlı şarj desteğiyle iyi bir fiyat performans seçeneği haline geliyor.

Çinli akıllı telefon​ üreticisi Realme​, yeni telefon modeli Realme C51 ile kullanıcı karşısına çıktı. C51, 6.7 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüğe sahip IPS LCD ekranıyla dikkat çekiyor. 90 Hz ekran yenileme hızı ve 560 nit parlaklık, kullanıcıların akıcı ve canlı bir görüntüleme deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Cihaz gücünü, 12nm işlem süreciyle üretilen UNISOC T612 işlemciden alıyor. 4 GB LPDDR4X RAM ile desteklenen C51, hızlı ve akıcı bir performans sunuyor. 64 GB dahili depolama alanı (microSD kart ile 2TB'a kadar genişletilebilir) sayesinde de kullanıcılar verilerini kolayca depolayabiliyorlar.

Kamera özellikleri açısından Realme C51, 50 Megapiksel çözünürlüğe sahip LED flaşlı ana kamera ve derinlik sensörü ile geliyor. Selfie tutkunlarını da es geçmeyen akıllı telefon, ön tarafında barındırdığı 8 Megapiksel çözünürlüğündeki kamerasıyla hizmet veriyor.

Realme C51, yanda konumlandırılmış bir parmak izi okuyucu ile geliyor. Bu sayede kullanıcılar cihazlarını hızlı ve güvenli bir şekilde açabiliyorlar.

Cihazın boyutları 167.2×76.7×7.99 mm ve ağırlığı 186g olarak belirtiliyor. 5000mAh bataryası, kullanıcılara uzun süre dayanan bir pil ömrü sunarken, 33W SuperVOOC hızlı şarj desteği sayesinde telefonun hızlı bir şekilde şarj olmasını sağlıyor.

Realme C51, Realme UI T Edition arayüzü ile kutudan çıkıyor ve Android 13 işletim sistemiyle çalışıyor. Bu sayede kullanıcılar, en yeni Android sürümü ve Realme'nin kullanıcı arayüzü ile birlikte güncel özelliklerden ve performanstan yararlanabiliyorlar.

Neredeyse sudan ucuz... Realme C51 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

REALME C51 FİYATI

Yalnızca 4 GB RAM ve 64 GB depolama seçeneği bulunan Realme C51 fiyatı 127 Dolar (3.423 Türk Lirası + vergiler) olarak açıklandı. Giriş seviyesindeki akıllı telefonların bile pahalı olduğu düşünüldüğünde, Realme C51'in fiyatı adeta sudan ucuz gibi kalıyor dense yeridir.

Kaynak: Gizmochina

Kaynak: Gizmochina
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...