Tgrt Haber

Netflix, televizyon için yeni uygulamasını sessiz sedasız kullanıma sundu!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Gizmodo
09 Ağustos 2023 16:28 - Güncelleme : 09 Ağustos 2023 16:31
Netflix, televizyon için yeni uygulamasını sessiz sedasız kullanıma sundu!

Abone kaybetmemek için birçok strateji sergileyen Netfix, App Store’da yeni bir uygulamayı sessiz sedasız kullanıma sundu. Netflix Game Controller isimli uygulamanın Android için de çıkması bekleniyor.

Son birkaç yıldır karmaşık dönemden geçen Netflix​, zaman zaman abone kaybederken, zaman zaman da uyguladığı stratejiler ile abonelerini geri kazanmasını bildi.

Akış devinin sürekli yeni bir planı gündeme gelirken, App Store’da kullanıma sunulan ‘Netflix Game Controller’ uygulaması ise bu hamlelerden biri olarak karşımıza çıktı. Peki bu uygulama ne işe yarıyor ve Netflix’te kullanıcıları neler bekliyor?

NETFLİX, ABONELERİNİ OYUNLARLA TATMİN ETMEYİ PLANLIYOR

Gizmodo.com’un haberine göre Netflix, mobilde sunduğu oyunları yakında televizyonlar için de getirmeyi düşünüyor.

Ödenen ücretin hakkını vermeye çalışan akış devi, App Store’dan başlayarak ‘Netflix Game Controller’ uygulamasını kullanıma sundu.

Netflix, televizyon için yeni uygulamasını sessiz sedasız kullanıma sundu!

Herhangi bir lansman ya da duyurusu yapılmayan bu uygulama, adından da anlaşıldığı üzere oyunları kapsayacak bir yenilik olarak çıkış yaptı.

Şu anda iPad ve iPhone kullanıcılarının sahip olacağı uygulama, her ne kadar çalışsa da içerik anlamında bomboş. Dolayısıyla uygulama hakkında çok fazla detay olmadığı gibi, açıldığında kullanıcıyı karşılayan bir oyun da yok. Görünüşe göre Netflix, şu an için televizyonlara herhangi bir oyunu getirmedi. Ancak buna yakında hazır olması durumunda oyunlar​ eklenecektir.

Son olarak Netflix’in yeni uygulamasının wifi mi yoksa Bluetooth üzerinden mi bağlantı sağlayacağı da bilinmiyor.

Kaynak: Gizmodo
Derleme: TGRT Haber

Kaynak: Gizmodo

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...