Tgrt Haber

PlayStation Plus Haziran 2023 ücretsiz oyunları kesinleşti: Toplam değeri 1467 TL

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: PlayStation Blog
01 Haziran 2023 10:47 - Güncelleme : 01 Haziran 2023 10:50
PlayStation Plus Haziran 2023 ücretsiz oyunları kesinleşti: Toplam değeri 1467 TL

Sony, PlayStation Plus abonelerine Haziran ayında ücretsiz olarak vereceği oyunların listesini açıkladı.

Sony'nin Xbox Game Pass'e alternatif olarak hizmete sunduğu abonelik tabanlı PlayStation​ Plus​ platformu periyodik olarak abonelerine ücretsiz oyun dağıtıyor. Kullanıcılar bu oyunları kütüphanelerine ekledikten sonra başka hiçbir ekstra ücret ödemeden PlayStation konsollarında oynayabiliyorlar.

PlayStation Plus'ın Haziran 2023 döneminde vereceği ücretsiz oyunların listesi resmi olarak açıklandı. Birkaç gün önce ortaya çıkan sızıntılarda, PS Plus'ın bu sefer FIFA 2023'ü de kataloğuna ekleyeceği söyleniyordu. Ancak maalesef bu doğru çıkmadı, onun yerine toplam değeri 1467 TL olan üç oyun verildi.

PLAYSTATİON PLUS HAZİRAN 2023 OYUNLARI

  • NBA 2K23: 749 TL, PS4/PS5
  • Jurassic World Evolution 2: 529 TL, PS4/PS5
  • Trek to Yomi: 189 TL, PS4/PS5

NBA 2K23, gerçekçi bir basketbol deneyimini oyun konsolunuza getiriyor. Hem tek başına hem de arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz NBA 2K23'te sevdiğiniz NBA takımlarını seçebilirsiniz.

Jurassic World Evolution 2 ise hayranlarına dinozor temalı bir macera sunuyor. Bu strateji tabanlı oyun, oyuncuların kendi Jurassic Park'larını inşa etmelerine ve dinozorları yönetmelerine olanak tanıyor.

Son olarak, Trek to Yomi, samuray kültürüne hayran olanlar için tasarlanmış bir aksiyon-macera oyunudur. Japonya'nın tarihi atmosferinde geçen oyun, oyunculara bir samurayın yolculuğuna katılma fırsatı sunuyor.

Açıklanan oyunlar PlayStation Plus'ın Extra ve Deluxe abonelerine 6 Haziran'dan itibaren sunulacak. PS Plus üç farklı paketten oluşuyor. Essential paketi aylık 40 TL'ye, Extra aylık 60 TL'ye, tüm avantajları içeren en yüksek Deluxe paketi ise aylık 70 TL'ye satılıyor.

Kaynak: PlayStation Blog

Derleme: Ömer Faruk Doğan

Kaynak: PlayStation Blog
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...