Tgrt Haber

PS Plus Haziran ayında hangi oyunları verecek?

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Gamingbible
30 May 2023 11:35 - Güncelleme : 30 May 2023 13:20
PS Plus Haziran ayında hangi oyunları verecek?

PlayStation Plus üyeleri için her ay ücretsiz oyunlar sunan Sony, Haziran 2023 için büyük sürprizler hazırlıyor. İddiaya göre Disco Elysium, Hades ve Nier Automata oyunları kataloğa eklenecek.

Oyun​ severlerin merakla beklediği PlayStation Plus​, Haziran 2023 için heyecan verici bir oyun kataloğu sunmaya hazırlanıyor.

Güvenilir kaynaklara göre, Haziran ayında Plus üyeleri, oyun dünyasının en sevilen yapımlarından bazılarına erişim sağlayabilecekler. Öne çıkan oyunlar arasında Disco Elysium, Hades ve Nier Automata bulunuyor. Ayrıca, FIFA 23'ün de Plus'a dahil olabileceği gelen iddialar arasında yer alıyor.

PS PLUS HAZİRAN 2023 OYUNLARI

PlayStation Plus Haziran 2023 kataloğunun yıldızı şüphesiz FIFA 23 olacak. PS Store'da standart sürümü 800 TL'ye satılan futbol oyunu aylık 70 TL'ye abone olunabilen PS Plus kapsamında oynanabilecek.

PS Plus Haziran ayında hangi oyunları verecek?

Hades, rogue-like türünde bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Yunan mitolojisi temalı bu oyun, ölüler diyarında mücadele eden Zagreus adlı bir karakterin maceralarını konu alıyor. Hızlı tempolu savaş mekanikleri, zorlu düşmanlar ve etkileyici grafikleriyle Hades oyun severlerin beğenisinin kazanmış durumda.

Disco Elysium oyun dünyasının en önemli RPG'lerinden biri olarak kabul ediliyor. Zengin bir hikaye anlatımı, derin karakter gelişimi ve oyun mekaniği ile öne çıkan bu oyun, oyunculara sürükleyici bir deneyim sunmayı vadediyor.

Nier Automata ise insanlık tarafından terk edilen bir dünyada, savaşan androidlerin hikayesini anlatan bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Bu oyunlar, PlayStation Plus üyelerine ücretsiz olarak sunulacak. Elbette PS Plus'a Haziran ayında sadece dört oyun gelmeyecek. Daha fazlası da eklenecektir ancak Sony'nin resmi duyurusu öncesi sızdırılan liste bu oyunları içeriyor.

PlayStation Plus tarafından resmi açıklamanın 31 Mayıs Çarşamba günü yapılması bekleniyor. Bu arada aboneler, Mayıs ayında ücretsiz olarak verilen oyunları 6 Haziran'a kadar kütüphanelerine ekleyebilecekler.

PLAYSTATION PLUS TÜRKİYE FİYATI

PS Plus üç farklı paketten oluşuyor. Essential paketi aylık 40 TL'ye, Extra aylık 60 TL'ye, tüm avantajları içeren en yüksek Deluxe paketi ise aylık 70 TL'ye satılmakta.

Kaynak: Gamingbible.com

Derleme: Ömer Faruk Doğan

Kaynak: Gamingbible

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...