Tgrt Haber

Redmi A3, düşük fiyat ve tatmin edici özelliklerle tanıtıldı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 16:40 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 16:41
Redmi A3, düşük fiyat ve tatmin edici özelliklerle tanıtıldı

Redmi ailesine bütçe dostu yeni bir model daha eklendi. Teknoloji devi, Hindistan'da yeni Redmi A3 modelini tanıttı. İşte sunduğu özellikler ve fiyatı.

Uygun fiyatlı telefonlarıyla dikkat çeken Xiaomi​, pazardaki yerini korumak ve daha fazla kullanıcıya telefonlarını ulaştırmak için yeni yılda da hız kesmedi.

Çinli firma her bütçeye uygun modelleriyle her cebe hitap ederken, kısa süre önce sevilen Redmi​ ailesine bütçe dostu bir model daha ekledi. Şirketin resmi olarak tanıttığı son telefon​ Redmi A3 oldu. Peki bu telefon neler sunuyor?

REDMİ A3 RESMİYET KAZANDI

Hindistan'da resmiyet kazanan Redmi A3, arka tarafında 'Halo-Design' tasarımını kullanan dairesel kamera modülü ile geliyor. 

Şık tasarıma ek olarak bu telefonun kalbinde, MediaTek Helio G36 işlemci yer alıyor. Ayrıca buna 64/128GB depolama seçenekleri de eşlik ediyor.

Redmi A3, düşük fiyat ve tatmin edici özelliklerle tanıtıldı - 1. Resim

Diğer özelliklerden bahsedecek olursak Redmi A3'ün arkasında, 8+8 Megapiksel çift, ön tarafında ise 5 Megapiksel selfie kamerası yer alıyor. 188 gram ağırlıktaki bu telefon, 90Hz yenileme hızı, 400 nit tepe parlaklık ve 1.600×720 çözünürlük sunan 6,71 inç ekranla geliyor.

Redmi A3, düşük fiyat ve tatmin edici özelliklerle tanıtıldı - 2. Resim

Pil tarafında ise cihaz beklentileri karşılayacak 5.000 mAh kapasiteli bir pil ile donatıldı. Ayrıca 10W şarj desteği de paylaşılan diğer bilgiler arasında.

Fiyata gelecek olursak Redmi A3'ün başlangıç fiyatı 88 dolar olarak açıklandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...