Tgrt Haber

Samsung 'FE' serisi geri dönüyor: Galaxy S23 FE'den ilk bilgiler geldi!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Sammobile
16 Şubat 2023 16:40 - Güncelleme : 16 Şubat 2023 16:41
Samsung 'FE' serisi geri dönüyor: Galaxy S23 FE'den ilk bilgiler geldi!

Bir dönem piyasaya damga vuran, ancak S22 serisiyle fişi çekilen Galaxy FE serisi yeniden dönüyor. Samsung'un Galaxy S23 FE modelinden ilk bilgiler geldi.

Samsung​'un amiral gemisi​ telefonları fiyat bakımından yüksek olduğu için bazen istenilen satış rakamlarına ulaşamıyor. Buna karşılık Koreli teknoloji devi bazı özelliklerden kısarak Galaxy FE serisini başlattı. Amiral gemisi modellere daha uygun fiyata ulaşmak isteyen kullanıcılar, bazı eksik özelliklerle Galaxy FE modellerini satın alabiliyordu.

Ancak Galaxy S21 FE'nin ardından Samsung, yeni bir modeli piyasaya sürmedi. Neyse ki uzun süren bekleyişin ardından güzel haberler geldi. Sammobile'ın aktardığına göre Samsung, Galaxy S23 FE için kolları sıvadı ve çok zaman kaybetmeden bütçe dostu telefon karşımıza çıkacak.

GALAXY S23 FE GELİYOR

Güney Koreli Hankooki'ye atıfta bulunan Sammobile, Samsung'un 2023 ikinci çeyrekte yeni bir Galaxy S Fan Edition modeli piyasaya süreceğini bildirdi.

Fan Edition modellerinin gelip gelmeyeceği merak edilirken, son raporlar serinin devam edeceğini ortaya koyuyor. Galaxy S20 FE ile karşımıza çıkan bütçe dostu akıllı telefonlar, Galaxy S23 FE ile uzun aradan sonra tekrar dönecek.

Samsung 'FE' serisi geri dönüyor: Galaxy S23 FE'den ilk bilgiler geldi!

Yeni FE modeli için Samsung, sızıntılarıyla gündeme gelen Galaxy A74 modelini atlayacak. Ayrıca Galaxy S23 FE'nin bu kez daha fazla ülkede satışa sunulacağı bildiriliyor. S21 FE'de durum farklıydı. Zira bu telefon sınırlı sayıda ülkede satılıyordu.

Teknik açıdan S23 FE hakkında bilgiler çok kısıtlı. Ancak güvenilir kaynaklara göre bütçe dostu amiral gemisi telefon, Exynos 2300 yonga setini kullanmayacak. Kendi işlemcilerinden vazgeçen Samsung, bunun yerine Snapdragon 8 Gen 2​ veya bir önceki yıl piyasaya çıkan Snapdragon 8+ Gen1'i tercih edecek. 

 

Kaynak: Sammobile
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...