Tgrt Haber

Samsung, Galaxy S23 Ultra'nın sevilen özelliğini kaldırdı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Türkiye Gazetesi
29 Temmuz 2023 20:48 - Güncelleme : 29 Temmuz 2023 20:51
Samsung, Galaxy S23 Ultra'nın sevilen özelliğini kaldırdı

Samsung Galaxy S23 Ultra modelindeki 8K video kaydı özelliği, iyi çalışmadığına dair geri bildirimlerin ardından kaldırıldı. Şu anda kullanıcılar, özelliğin geri dönüşünü bekliyor ve Samsung'un konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadığı belirtiliyor.

Samsung Galaxy S23 serisinde yer alan modeller, kamera ve diğer birçok alanda oldukça güçlü teknik özelliklere sahip. Firmanın bu yeni seri için tüm modellerde 8K çözünürlüğünde video kaydı yapma ve birçok özelliği geliştirme kararı aldığı biliniyordu. Ancak son haberlere göre, Samsung 8K video kaydı özelliğinde bir değişiklik yapmış görünüyor.

Türkiye Gazetesi'nin SamMobile'dan aktardığı bilgiye göre, Samsung Galaxy S23 Ultra modelinde Haziran ayı güncellemesiyle 8K video kaydı özelliğini kaldırdı. Kullanıcılar, güncelleme öncesinde bu özelliğin hatalı çalıştığını rapor etmişlerdi.

Şu anda kullanıcılar, hatanın düzeltilmesini bekliyorlar ve Samsung'un bu özelliği ilerleyen zamanlarda yeni bir güncellemeyle tekrar aktif hale getireceği umut ediliyor. Ancak firmanın konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadığını belirtmek gerek.

Eğer 8K video kaydı özelliği geri gelmezse, Samsung Galaxy S23 Ultra kullanıcıları hayal kırıklığı yaşayabilirler. Zira S23 Ultra'yı sadece bu özelliği için tercih eden kullanıcılar da bulunuyor. Özellikle vlog gibi önemli videolarını yüksek kalitede çekmek isteyenler, 8K seçeneğini sıkça tercih ediyordu.

SON GÜNCELLEMEYİ YAPMAYANLAR HALA KULLANABİLİR

8K video kaydı seçeneği Galaxy S23 Ultra'nın Haziran ayı güncellemesiyle kaldırıldığı için, bu güncellemeyi yüklemeyen kullanıcıların telefonunda hala aktif olarak çalışacaktır.

S23 Ultra kullanıyorsanız ve Haziran güncellemesini henüz yüklemediyseniz, kamera ayarlarında bulunan "Gelişmiş Video Seçenekleri" bölümünden 8K seçeneğini aktif edebilirsiniz. Ancak güncellemeyi yüklediyseniz, Samsung'un bu özelliği tekrar getirmesini beklemeniz gerekecek.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

Kaynak: Türkiye Gazetesi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...