Tgrt Haber

Samsung Galaxy S24'ün tasarımı sızdırıldı... iPhone'dan hallice

29 Eylül 2023 11:20 - Güncelleme : 29 Eylül 2023 11:20
Samsung Galaxy S24'ün tasarımı sızdırıldı... iPhone'dan hallice

Samsung Galaxy S24 serisi önümüzdeki yıl tanıtılacak. Yeni amiral gemisi akıllı telefonun tasarımı sızdırıldı. İddialara göre Galaxy S23'teki kavisli çerçeveler gidiyor, yerine daha düz bir çerçeve tasarımı geliyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung​, 2024 yılının ilk aylarında 'Galaxy S24' serisini tanıtacak. Galaxy S23 serisinde kullanılan kavisli ve yuvarlatılmış çerçeve tasarımından vazgeçileceği iddia ediliyor. Yeni akıllı telefonlarda daha düz bir ekran ve çerçeve kullanılması bekleniyor.

Akıllı telefonlar hakkındaki sızıntılarıyla tanınan 'Smartprix' ve 'Onleaks' isimli kaynaklar, Galaxy S24​ cihazının tasarımını sızdırdı. Paylaşılan görsellere göre Samsung, iddia edildiği gibi Galaxy S24'te düz bir çerçeve tasarımına geçecek, ancak elle kolay tutulması için kenarları yuvarlatılmış kalacak.

İPHONE​'A BENZERLİĞİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Akıllı telefon​ 'çerçeve tasarımı' bakımından iPhone 15 Pro'ya oldukça benziyor. Özellikle sağ üst - alt ve sol üst - alt kısımlarındaki anten çizgileri, iPhone modellerinde görmeye alışık olduğumuz tasarımın S24'e geleceğini gösteriyor.

Samsung Galaxy S24'ün tasarımı sızdırıldı... iPhone'dan hallice

Ayrıca arkadaki LED flaşın Galaxy S23 gibi ilk kameranın yanına değil, birinci ve ikinci kamera arasına yerleştirildiğini de fark edebilirsiniz. Ve güç düğmesi ile ses yükseltme butonu sağ taraftaki çerçevede kaldığından düğme yerleşimi aynı gözüküyor. Telefonun bir SIM kart yuvası ile mikrofon ve hoparlörlerle çevrili USB-C bağlantı noktası yer alıyor.

Öte yandan kaynak, Galaxy S24'ün Galaxy S23 ile aynı 6.1 inç ekran büyüklüğüne sahip olacağını, ancak farklı boyutlar ile geleceğini iddia ediyor. Hatırlanacağı üzere Galaxy S23, 146.3 mm x 70.9 mm x 7.6 mm ölçülerindeydi. Galaxy S24'ün ise 147 mm x 70.5 mm x 7.6 mm boyutlarıyla gelmesi bekleniyor.

Kaynak: GSMArena

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...