Tgrt Haber

Samsung'dan Galaxy S23 serisi için önemli güncelleme

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: SamMobile
14 Kasım 2023 21:42 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 21:44
Samsung'dan Galaxy S23 serisi için önemli güncelleme

Teknoloji devi Samsung, Galaxy S23 serisi için 'Kasım 2023 güvenlik güncellemesini' yayınladı. Güncelleme, önceki sürümde tespit edilen onlarca hatayı düzelttiği için, mutlaka yüklenmesi gerektiği belirtiliyor.

Samsung​, Galaxy S23 serisi için Kasım 2023 dönemine ait güvenlik güncellemesini piyasaya sürdü. Akıllı telefondaki 50'yi aşkın yazılım hatasını düzelten yeni sürüm, belirli bölgelerde yayınlandı.

SamMobile sitesinin haberine göre, bazı ülkelerde Galaxy S23 serisi akıllı telefon sahipleri, kararlı One UI 6.0 güncellemesi bir parçası olarak yeni güvenlik güncellemesine kavuşmuştu, ancak bazı bölgelerde şirket "Kasım 2023" güncellemesiyle birlikte yayınlama kararı aldı.

GALAXY S23 İÇİN KASIM 2023 GÜNCELLEMESİ YAYINDA

Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra için Kasım 2023 güvenlik güncellemesi yalnızca Hindistan​ ve Avrupa'da mevcut. Firmware sürümü S91xBXXS3BWK olarak geliyor ve önceki yazılım sürümünde bulunan yaklaşık 65 güvenlik hatasını düzeltiyor.

Yaklaşık 338MB boyutundaki güncelleme, telefonlara yeni bir özellik eklemiyor ve performans iyileştirmesi sunmuyor

Samsung Galaxy S23 sahipleri, yeni güncellemeyi Ayarlar » Yazılım güncellemesi'ne giderek, İndir ve yükle'yi tıklayarak kontrol edebilecek. Güncelleme internet bağlantınızın kalitesine göre değişen bir süre zarfında otomatik olarak indirilecek ve yüklenecektir.

Öte yandan Samsung, Güney Kore gibi bazı pazarlarda hala kararlı One UI 6.0 güncellemesini yayınlamadı. Ancak önümüzdeki haftalar içinde dünya genelinde sunması bekleniyor.

Bu arada şirket yıl sonuna kadar Galaxy S21, Galaxy S22, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Fold 5 dahil diğer üst düzey telefonlara da Android 14 tabanlı One UI 6 güncellemesini yayınlayacak.

Kaynak: SamMobile
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...