Tgrt Haber

Samsung’un en dayanıklı telefonu için geri sayım başladı: Galaxy Xcover 7’nin tasarımı ortaya çıktı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Gsmarena
14 Kasım 2023 13:03 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 13:05
Samsung’un en dayanıklı telefonu için geri sayım başladı: Galaxy Xcover 7’nin tasarımı ortaya çıktı

Bir yandan Galaxy S24 serisini tanıtmaya hazırlanan Samsung, diğer yandan en dayanıklı telefon kategorisini de yeni modelle güncelleyecek. Çalışmaları devam eden Galaxy Xcover 7’nin tasarımı ortaya çıktı.

Samsung​, mobil sektörde pek çok telefonu ile rekabet ediyor. Baktığımız zaman bütçe dostu Galaxy A, M ve F serisi farklı fiyatlarla kullanıcıyla buluşurken, diğer yandan premium modeller Galaxy Z ve Galaxy S serisi de en iyi özelliklerle satılıyor.

Bunlar dışında bir de Xcover ailesi var. Samsung’un en dayanıklı telefonu olarak nitelendirilen bu telefonlar, gerek tasarım gerek teknik özellikleri bakımından ailenin diğer üyelerinden farklı. Halihazırda çalışmaları devam eden Galaxy Xcover 7, tanıtım tarihine yaklaşırken tasarımıyla bir kez daha gözler önüne serildi.

GALAXY XCOVER 7, ASKERİ STANDARTLARA UYUMLU

Galaxy Xcover 7, ''SM-G556B'' model numarası ile çeşitli platformlarda yer aldı. Bu noktada Galaxy Xcover 6 Pro'nın SM-G7xx, XCover 5'in ise SM-G5xx model numarasına sahip olduğunu hatırlatmakta fayda var. Bu nedenle akıllı telefonun yolda olduğu doğrulanmıştı. Paylaşılan render görüntüleri ise, Galaxy Xcover 7'nin tek arka kameraya ve sağlam bir yapıya sahip olacağını görmek mümkün.

Samsung’un en dayanıklı telefonu için geri sayım başladı: Galaxy Xcover 7’nin tasarımı ortaya çıktı

Diğer yandan arka panelde bulunan korumanın kullanıcılar tarafından çıkarılabileceğini belirtiliyor. Cihazın sol tarafında ise, özelleştirilebilir bir Xcover tuşuna yer verilmiş. 

MIL-STD-810H (ABD Askeri Standardı) uyumluluğunun yanı sıra IP68 toza ve suya dayanıklılık sertifikası bulunan Xcover 7’nin teknik özellikleri ise şimdilik bilinmiyor.

Kaynak: Gsmarena

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...